Skip to content
Upcoming

Oh My! Nike’s nieuwste Cactus Plant Flea Market collectie brengt je terug naar de 90’s 🌵

6 april 2021 10:31
Oh My! Nike’s nieuwste Cactus Plant Flea Market collectie brengt je terug naar de 90’s 🌵

Cactus Plant Flea Market en Nike slaan opnieuw de handen in een voor een super sicke kledingcollectie. Na eerdere samenwerkingen aan onder andere de Air Force 1 Low, Dunk Low, kleding pieces en meer, hebben de twee besloten om weer bij elkaar te komen en een taste van de 90’s aan ons te geven. Wij hebben een gedetailleerde blik voor jullie op hun aankomende “Go Flea” kledingcollectie. Lees verder voor alle details!

Nike x Cactus Plant Flea Market collectie

In de Go Flea-collectie zijn tijdloze elementen van Nike’s verleden verwerkt. Zoals Nike in een persbericht uitlegde, is het doel om ervoor te zorgen dat elk stuk uit de collectie in staat is om “zijn eigen verhaal” te vertellen.

De collectie combineert felle kleuren en oversized fits met de Cactus Plant Flea Market branding. Het geeft ons een sterke 90’s vibe met de klassieke Nike Sportswear stukken en speelse branding. De collectie bevat pieces die meerdere sporten supporten. Zo is er naast de opvallende lange mouwen polo ook een een motorsport geinspireerde broek. Deze bestaat drie kleuren, verstelbare taille en reflecterende delen op de broekspijpen. Daarnaast is er een gevoerde jacket met “Air Sunshine” op de rug, een korte mouwen voetbalshirt, lange mouwen jersey, een marathonshirt en een hoodie die op de classic oranje shoebox lijkt, aanwezig.

Nike x Cactus Plant Flea Market long sleeve
Nike x Cactus Plant Flea Market shoebox hoodie
Nike x Cactus Plant Flea Market go flea run
Nike x Cactus Plant Flea Market air sunshine
Nike x Cactus Plant Flea Market air longe sleeve
Nike x Cactus Plant Flea Market motor pant
Images via Nike

Bekendmaking

Cactus Plant Flea Market maakte de samenwerking bekend via een vijf minuten durende short movie waarin het volledige assortiment te zien is. De video werd via hun website en Instagram account gedeeld.

In de shortmovie gaat een groep modellen zoals Bloody Osiris, Cian Moore, RAYSCORRUPTEDMIND en meer naar het theater om een film genaamd Go Flea te checken. Ze gedragen zich als ***, maar iedereen die de groep ziet geeft wel toe dat ze een goede kledingstijl hebben. Natuurlijk zijn ze allemaal gekleed in hun CPFM x Nike kleding. Daarnaast is de met Swarovski-kristallen beklede Dunk van CPFM ook in de film te zien. Zou het een hint zijn dat de Dunks binnekort ook weer koop zullen zijn? Check hieronder de video!

Collectie drop

De volledige Cactus Plant Flea Market x Nike “Go Flea” kledingcollectie dropt op donderdag 8 april 2021 om 09:00 uur. Je kunt de items kopen via Nike SNKRS, met prijzen variërend tussen de €100 en €300,-. De maten gaan van XS tot 2XL. Er dus wat voor iedereen!

Ben je geïnteresseerd in nog meer streetwear en sneakerrelated content? Check dan onze Sneakerjagers nieuwspagina. Daarnaast kun je via onze releasekalender de onlangs gedropte en nog te releasen kicks checken!