Skip to content
Watch

OGD laat voor de allereerste keer iets zien wat hij in huis heeft!

4 juni 2021 18:00
OGD laat voor de allereerste keer iets zien wat hij in huis heeft!

Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe mix op Sneakerjagers Radio! Deze keer in samenwerking met de crew van La Cassette

Met SJ Radio & La Cassette Recordings proberen we steeds meer DJ’s een plek te geven die buiten ons netwerk staan. Vele gezichten zijn al bekend bij ons door de afgelopen evenementen van La Cassette in de EKKO, Weelde of Filmcafe. Dit keer proberen wij iets nieuws. Een live beat tape van de enige echte: OGD!

OGD, rapper en producer, is afkomstig uit Amsterdam. Voor de allereerste keer ooit laat hij iets zien voor het publiek dus dat betekent dat wij een primeur binnen hebben! In de live set van 20 min laat OGD jullie kennis maken met het eerste hoofdstuk van de beat catalogus van de OVI, genaamd INTRO2DAMASTERY. Een monoloog waarin OGD jullie voorstelt aan de OVI; Master Kaki, Lez the Ignorant en Dr. Gearloose.

Op beeld kan je OGD live zijn beats zien presenteren via de welkende beat machine; SP-404. Verwacht een hoge concentratie van Boombap met een vleugje van 2021.

Check de tracklist hieronder:

OGD – LISTEN

OGD – OOOOOO

MASTERKAKI AND OGD – BIGBEN

MASTERKAKI – SUPAMA

MASTERKAKI – THE SHARK

OGD – PROFANITY

BIGBEN – LUH

MASTERKAKI AND LEZ THE IGNORANT- MIDI MAN (prod. DR.GEARLOOSE)

Geniet van een heerlijk weekend met een tunes van OGD en houd zijn instagram in de gaten voor nieuw werk en opkomende samenwerkigen. We kunnen niet wachten op weer een nieuwe sessie.

Sneakerjagers Radio is een nieuw concept van Sneakerjagers. Een platform waar jij je kan onderdompelen in de wereld van muziek. Samen met La Cassette hebben we een aantal tegekke Recordings opgenomen en zullen die de komende weken elke vrijdag met jullie delen. Enjoy!