Skip to content
Upcoming

Offspring x Converse Chuck 70 ‘Community’ pack

31 juli 2019 16:49
Offspring x Converse Chuck 70 ‘Community’ pack

Offspring gaat opnieuw de samenwerking aan met Converse. Deze samenwerking is volop gericht op de trouwe klanten, ofwel de community. Het ‘Community’ pack bestaat uit 2 paar sneakers, de Chuck 70 Hi en Low.

3 jaar geleden is Offspring voor het eerst de samenwerking aangegaan met Converse. Dit was voor de 20ste verjaardag van Offspring. Deze samenwerking vond toen plaats op zowel de hoge als lage variant van de Chuck Taylor All Star. Beide kregen een geheel lederen upper.

Offspring x Converse Chuck 70 ‘Community’ pack

De tweede samenwerking tussen Offspring en Converse vindt plaats op de Converse Chuck 70 Low en Hi. De Chuck 70 Low krijgt een zwart gekleurde upper terwijl de Chuck 70 Hi in het Off White is gedipt. Vooral de kleine details op de sneakers maken deze collab af. Je vindt namelijk op beide sneakers een aantal kleine bliksemschichten. Kijk maar eens naar de midsole, maar ook op de veters zijn ze te vinden. De veters zijn echter ook voorzien van Converse branding en de tekst “Community Member” dat natuurlijk mooi aansluit op de inspiratie van dit pack. Naast de bliksemschichten vind je nog een ander detail rondom de bovenste eyelets. Hier zie je de omlijning van het Offspring logo.

Maar wat dit pack echt uniek maakt, is de patch op de Converse Chuck 70 Hi. Deze is namelijk bevestigd met klittenband. Eerder dit jaar heeft Offspring de community gevraagd om ontwerpen in te zenden voor de Chuck-patch. Nu heeft Offspring uit al deze ontwerpen er 3 gekozen. De personen die deze sneaker aanschaffen op de dag van de release in de Offspring Selfridges store in Londen, ontvangen de special edition patches.

Op dit moment is er nog geen informatie vrijgegeven over de prijs van beide sneakers. We weten wel dat sneakers uit het Offspring x Converse ‘Community’ pack zaterdag 10 augustus zullen releasen in de Offspring Selfridges store in Londen. Houd onze releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws over eventuele online verkoop en voor welke prijs ze verkocht zullen worden.


feature image
Images by: Offspring