Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Het Air Max 1 ‘City Pack’

10 maart 2020 16:15
Release Reminder: Het Air Max 1 ‘City Pack’

Velen kijken samen met ons uit naar volgende week donderdag 19 maart 2020. Om klokslag 09:00 uur zal dan het Nike Air Max 1 ‘City Pack’ releasen. Het pack zal bestaan uit de Air Max 1 ‘Amsterdam’ en de Air Max 1 ‘London’. Omdat Nederland hét Air Max 1 land bij uitstek is zal de Air Max 1 ‘Amsterdam’ erg in trek zijn bij ‘bijna’ alle sneakerfreaks uit ons kikkerlandje. Zet donderdag 19 maart 09:00 uur dus maar in je agenda of zet de release reminder in onze app en zorg dat je deze release niet snoozed.

@size_m1_manchester

Nike Air Max 1 ‘Amsterdam’ City Pack | CV1638-200

De meningen over het Nike Air Max 1 ‘City Pack’ lopen nogal uit één. Vooral over de Nike Air Max 1 ‘Amsterdam’ is nog al wat te doen en dan met name over de kleurstelling, want bij Amsterdam denk je toch al snel aan rood, zwart en wit, maar deze sneaker beschikt over een ‘Red Bark/Khaki/Terra Blush/Dusty Peach’ colorway. De mudguard is opgebouwd uit maar liefst drie verschillende kleuren en materialen, te weten: nubuck, suède en corduroy. De toe-box is van suède en komt in een ‘Kakhi’ kleur en de lederen overlay komt in de ‘Red Bark’ kleur. De Swoosh is van nubuck en deze is om wat diepte aan te brengen donkergroen van kleur. De details van de sneaker zijn wel meteen aan Amsterdam te linken, namelijk de drie rode andreas kruisen op de toe-box van de linker sneaker. De rechter sneaker heeft hier de welbekende mini-Swoosh. Deze drie kruizen vind je tevens terug onder de Nike branding op de tong van de rechtersneaker. Nog een ‘Amsterdam’ detail is de geborduurde grachten print op de hiel. Al met al is de Nike Air Max 1 ‘Amsterdam’ een sneaker met gave details in een unieke colorway.

Nike Air Max 1 City Pack 'Amsterdam'

CV1638-200 · Prijs vanaf €258,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 'City Pack'

Nike Air Max 1 ‘London’ City Pack | CV1639-001

De Nike Air Max 1 ‘London’ komt in een Smoke Grey/Valerian Blue/Dark Smoke Grey colorway. Ook is de mudguard van de ‘London’ uitvoering opgedeeld in drie stukken en bedekt met verschillende materialen, te weten: nubuck, suède en corduroy. De toebox is bij de ‘London’ editie van mesh en de overlays zijn van langharige suède. De Swoosh is van nubuck en komt in de ‘Valerian Blue’ kleur. Uiteraard beschikt de Nike Air Max 1 ‘London’ over unieke Londense details zoals ‘The Shape’ aan de binnenkant van de mudguard en de ‘London Eye’ aan de buitenkant van de mudguard. Achterop de hiel vind je een patroon van de Theems, de grootste rivier van Engeland die dwars door Londen loopt. Ook deze Nike x Theems branding komt in dezelfde kleur als de Swoosh.

Nike Air Max 1 City Pack 'London'

CV1639-001 · Prijs vanaf €176,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 'City Pack'

Release

Beide sneakers van het Nike Air Max 1 ‘City Pack’ zullen vanaf donderdag 19 maart om 09:00 uur verkrijgbaar zijn via Nike.com en diverse geselecteerde Nike-retailers. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €160,-. Check voor een compleet store overzicht de Sneakerjagers release kalender.