Skip to content
Newsfeed

Officiële beelden van de Rick and Morty X PUMA MB.02

7 februari 2023 17:31
Officiële beelden van de Rick and Morty X PUMA MB.02

Na het succes van de Rick and Morty x MB.01 wordt er plaatsgemaakt voor zijn opvolger. Op 17 februari 2023 een jaar na zijn voorganger komt de Rick and Morty X PUMA MB.02 uit.

De eerste collab ontstond als een ode aan de favoriete tekenfilmserie van basketballer LaMello Ball. Zijn favoriete serie is namelijk Rick and Morty. LaMello werkt sinds 2020 samen met PUMA en komt nu voor de tweede keer met een Rick and Morty geïnspireerde basketbalschoen.

Net als de MB.01 is de MB.02 een paartje met verschillende kleuren schoenen. De rechterschoen heeft een vel roze tong en in dezelfde kleur de veters. Verder is de zool en de neus neon geel. De linkerschoen daarentegen heeft een donker paarse tong met bijpassende veters. De zool en de neus aan de linkerschoen is neon groen.

Wat de tweede collab nog specialer maakt is het feit dat Rick and Morty nu ook echt te zien zijn op de schoenen zelf. Op de ene tong is het gezicht van Rick te zien en op de ander Morty. Als kers op de taart is er ook nog aan de binnenkant van de tong van de beide karakters hun eigen catchphrase te lezen.

Terwijl we wachten op de release van 17 februari 2023 geniet hier alvast van de officiële beelden van de collab. Blijf up-to-date over deze release en vele andere via de Sneakerjagers release kalender!

Rick and Morty x PUMA MB.02 zijkant rechterschoen
Rick and Morty x PUMA MB.02 linker zijkant
Rick and Morty x PUMA MB.02 beide schoenen basketbal veld
Rick and Morty x PUMA MB.02 vastgehouden door LaMelo Ball