Skip to content
Newsfeed

Officiële beelden van de Nike Runtekk ‘White Green’

4 juli 2023 16:33
Officiële beelden van de Nike Runtekk ‘White Green’

De Nike Runtekk is een silhouet dat is ontworpen voor dames en bedoeld om te dragen als een modieus lifestyle model. Eerder dit jaar werd het schoenenontwerp al onthuld in de kleur ‘Summit White’, en nu hebben we de officiële beelden gekregen van de aankomende Nike Runtekk ‘White Green’!

De Nike Runtekk is voorzien van diverse ontwerpdetails, waaronder een bovenwerk van wit open mesh met leren overlays in dezelfde kleur. Andere opvallende elementen zijn de 3D-achtige Swooshes op de zijpanelen, en de grove crèmekleurige zool die het model een eigentijdse esthetiek geeft. Bovendien zijn er groene accenten te vinden in het bovenwerk, terwijl de driekleurige buitenzool in crème, groen en zwart de look van de Runtekk ‘White Green’ compleet maakt.

De details zijn niet alleen enorm stijlvol, maar bieden ook verschillende voordelen. Zo zorgt de mesh basislaag voor extra comfort. Daarnaast is de dikke zool voorzien van een Cushlon dempingssysteem dat voor extra ondersteuning zorgt.

Helaas is er nog geen officiële releasedatum bekend. Wel verwachten we dat de Nike Runtekk ‘White Green’ in de komende maanden zal releasen. Houd daarom de Sneakerjagers releasekalender en Instagrampagina in de gaten om 24/7 up-to-date te blijven!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date