Skip to content
Newsfeed

Officiële beelden van de Nike Air Max 1 WMNS ‘Guava Ice’

20 mei 2024 10:11
Officiële beelden van de Nike Air Max 1 WMNS ‘Guava Ice’

Met de zomer om de hoek, onthuld Nike de nieuwste Air Max 1 WMNS ‘Guava Ice’, een frisse uitvoering exclusief voor vrouwen.

🎨 Colorway: Sail/Guava ice-Phantom-Black-Coconut Milk
#️⃣ Stylecode: DZ2628-111
📅 Release: TBA

Deze Air Max 1 biedt een moderne look met zachte kleuren zoals Sail, Guava Ice, Phantom, Black en Coconut Milk. Deze tinten zie je zowel op de boven- als onderkant van de schoen terug.

De mudguard en Swoosh hebben een zachte Guava Ice kleur. Op de quarter zie je een vleugje Coconut Milk. Zoals gebruikelijk is wit mesh gebruikt voor de basis. Verder geeft de Sail tussenzool een vintage uitstraling.

Op de tong en hak vind je subtiele, maar opvallende merkopdrukken in reliëf, wat het ontwerp extra versterkt. De twee kleurige rubberen buitenzool maakt het geheel af en zorgt voor een perfecte mix van stijl en functionaliteit.

Helaas heeft de Nike AM1 WMNS ‘Guava Ice’ op dit moment nog geen releasedatum. Door de colorway verwachten we wel dat de sneaker in de zomer van 2024 zal releasen. Bekijk nu eerst de officiële beelden hieronder en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor de laatste updates!

Nike Air Max 1 WMNS 'Guava Ice' DZ2628-111
Nike Air Max 1 WMNS 'Guava Ice' buitenzool
Nike Air Max 1 WMNS 'Guava Ice' DZ2628-111
Nike Air Max 1 WMNS 'Guava Ice' bovenwerk
Nike Air Max 1 WMNS 'Guava Ice' DZ2628-111
Nike Air Max 1 WMNS 'Guava Ice' logo
Nike Air Max 1 WMNS 'Guava Ice' Swoosh
Nike Air Max 1 WMNS 'Guava Ice' Air unit