Skip to content
Newsfeed

Officiële beelden UNDERCOVER x Nike Moc Flow SP

4 februari 2023 09:44
Officiële beelden UNDERCOVER x Nike Moc Flow SP

UNDERCOVER is opgericht in 1993 en is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest iconische modelabels uit Japan. Jun Takahashi heeft al heel wat legendarische creaties geproduceerd in samenwerking met andere merken, zo ook Nike. Eind 2022 lanceerde het duo nog een Air Force 1 Low pack. Nu in 2023 heeft de samenwerking hun creativiteit losgelaten op de Nike Moc Flow SP.

Het bovenwerk van de Air Moc en de buitenzool van de REACT zijn samengebracht tot de UNDERCOVER x Nike Moc Flow SP. De Moc Flow komt in een ‘Light Bone’ kleur en is gemaakt van textiel. Een opvallend detail is de kenmerkende tekst van Jun Takahashi, ‘CHAOS AND BALANCE’, die in het rood rondom de heel is geplaatst.

Daarnaast is de co branding te zien op de binnenzolen en heeft de buitenzool een gespikkeld patroon gekregen. Als laatste zorgt het toggle lacing system dat de schoen makkelijk aan en uit te trekken is.

De UNDERCOVER x Nike Moc Flow SP werd voor het eerst onthuld in de Fall/Winter 22/23 collectie van het label. Er wordt daarom verwacht dat de release van het ontwerp zeer binnenkort zal plaatsvinden, een exacte datum is helaas nog niet bekend. Terwijl we wachten kunnen we een blik werpen op de officiële beelden hieronder! Vergeet vooral ook niet om de Sneakerjagers release kalender in de gaten te houden voor updates!

Nike Moc Flow
Nike Moc Flow
Nike Moc Flow
Nike Moc Flow
Nike Moc Flow
Nike Moc Flow
Nike Moc Flow