Skip to content
Newsfeed

Officiële beelden Travis Scott x Fragment x Air Jordan 1 Low OG

30 juli 2021 20:24
Officiële beelden Travis Scott x Fragment x Air Jordan 1 Low OG

Fragment, Travis Scott en Jordan Brand releasden afgelopen week (29 juli 2021) hun design op de Air Jordan 1 High. De sneaker collab met de Amerikaanse rapper was extreem populair, net als Nike’s en Scott’s eerdere samenwerkingen.

De kleurencombinatie van de AJ1 High is ook op een Low versie te zien, waarbij de eerste officiële beelden net zijn gedeeld. Na een hoop samples, laten de beelden een ontwerp zien met dezelfde gewaagde blauwe kleur dat we ook op de High zagen. Deze kleur is geïnspireerd door de eerdere populaire AJ1 High met Fragment. De kenmerkende omgekeerde swoosh van Scott heeft een vergeelde, beige tint gekregen. Net zoals de tussenzool en veters. Om het paar af te maken zijn er witte en zwarte leren delen toegevoegd, waardoor alle kleuren een spannend geheel vormen.

De Travis Scott x Fragment x Air Jordan 1 Low OG zal op 13 augustus 2021 om 09:00 uur releasen voor €220. Wil je op de hoogte blijven van alle raffles en verkooppunten? Check dan onze Releasekalender voor een overzicht.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date