Skip to content
Upcoming

Off-White x Nike Zoom Terra Kiger 5 // Details

23 mei 2019 14:25
Off-White x Nike Zoom Terra Kiger 5 // Details

Eerder maakten Off-White en Nike bekend dat de Zoom Terra Kiger 5 op donderdag 27 juni zal uitkomen in 3 verschillende colorways. Nu zijn er mooie, gedetailleerde foto’s naar buiten gekomen van 2 van deze 3 colorways die zullen uitkomen.

Op donderdag 27 juni zullen er 3 nieuwe colorways uitkomen van de sneaker: “White/Metallic Silver/Sail/Safety Orange”, “Electric Green/Metallic Silver/Sail” en “Black/Metallic Silver/White/Pink Blast”. Alle 3 de colorways zijn onderdeel van Virgil Abloh zijn opkomende “Athlete in Progress” collectie. Bovendien is de sneaker een prestatiegericht product. Ook haalt het speciale assortiment inspiratie uit het vertrouwen en zelfvertrouwen van hardlopers.

De details

Het ontwerp van de sneaker wordt gedefinieerd door een mix van technische en trailachtige veters. Daarnaast beschikt de zool over spikes op de gehele onderkant van de sneaker. De upper is gemaakt van mesh en beschikt over overlappende lagen suède. Net zoals altijd heeft het model ook weer de kenmerkende details van Off-White, zoals “SHOELACES” op de veters. Ook beschikt de sneaker over de kenmerkende zip-tie. Echter is de zip-tie dit keer gemaakt van donkergroen suède.

Zoals wij al vertelden, op donderdag 27 juni zal de Off-White x Nike ‘Zoom Terra Kiger 5’ uitkomen via nike.nl. Aan deze sneaker hangt een prijskaartje van €180,-. Scrol naar beneden om gedetailleerde foto’s te bekijken van de nieuwe colorways. Wil jij op de hoogte te blijven van de laatste sneakerreleases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zodat jij geen enkele release meer mist!


Zoom Terra Kiger 5
Zoom Terra Kiger 5

Off White X Nike WMNS Zoom Terra Kiger 5 'Black'

CD8179-001 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders

Zoom Terra Kiger 5
Zoom Terra Kiger 5
Images by Hypebeast

Off White X Nike WMNS Zoom Terra Kiger 5 'White'

CD8179-100 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders

Zoom Terra Kiger 5
Images by Sneakernews

Off White X Nike WMNS Zoom Terra Kiger 5 'Electric Green'

CD8179-300 · Prijs vanaf €83,-

Naar alle aanbieders