Skip to content
Upcoming

Off-White x Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit

3 mei 2018 13:00
Off-White x Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit

Na het grote succes van Virgil Abloh’s eerdere sneakers blijven er maar foto’s opduiken van nieuwe modellen en colorways. Bijvoorbeeld de Nike Air Force 1 ‘Volt’. Van de meeste foto’s die lekken is geen releasedatum bekend. Soms kan het zelfs zo zijn dat iemand zelf een custom heeft gemaakt. Toch trekt Virgil Abloh weer de aandacht van sneakerwereld met deze eerste blik op de Off-White x Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit.

De Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit lijkt te zijn gebaseerd op de Nike Zoom Fly-hardloopschoen, omdat deze dezelfde REACT FOAM-basis heeft. Ook heeft die een nieuw Flyknit-bovenwerk geïnspireerd op Nike’s oude Mercurial voetbalschoenen. Met een opvallend oranje bovenwerk zijn deze sneakers niet te missen. Ook zien we hele grote stippen midden op de schoen en een streep langs de tussenzool met regenbooggradiënt.

Er is geen officiele releasedatum bekend dus houd onze releasekalender in de gaten voor updates. Ondertussen kan je misschien een kijkje nemen bij al het laatste nieuws over rumored Off-White sneakers.