Skip to content
Upcoming

De Off-White x Nike “THE 20” collectie komt eraan!

13 januari 2021 23:25
De Off-White x Nike “THE 20” collectie komt eraan!

In 2017 brachten Off-White en Nike hun legendarische “THE 10” collectie uit die de sneaker wereld voor eens en voor altijd veranderde. Tien iconische Nike modellen werden volledig gedeconstrueerd en opnieuw aangekleed door Virgil Abloh. Nu zijn er geruchten en dergelijken opgedoken van, wat erop lijkt, een nieuwe collectie tussen Off-White x Nike genaamd ‘THE 20″.

De geruchten kwamen naar buiten doordat er een website boven water kwam drijven genaamd Public Domain. De website moet je doen denken aan Virgil Abloh zijn eigen desktop. Hierop zijn allerlei mappen te vinden met foto’s en beeldmateriaal van sneakers. Ook zijn er exclusieve beelden te vinden van sneakers die uiteindelijk “THE 10” collectie niet hebben gehaald. Dit is nog niet alles, want onderaan de pagina zijn er allerlei sneakers te vinden.

Aan het einde van de rij onderaan de pagina verschijnen er opeens pixelachtige afbeeldingen met hier overheen de tekst “ACTUALLY PENDING”. Jammer genoeg is het niet mogelijk om elke sneaker te herkennen. Wel is het duidelijk dat de Off-White x Air Jordan 1 High ‘Canary Yellow’ en de Off-White x Nike Air Force 1 ‘University Gold’ ertussen staan. Ook lijkt er nog een alternatief van de Air Force 1 tussen te staan. We verwachten dat er ook enkele Dunks zullen verschijnen die eerder het daglicht niet hebben gezien. Er verschenen ook twee afbeeldingen van hoge modellen in blauwe en zwarte kleuren. Voor iedereen was het nog onduidelijk om welke modellen dit ging.

Op de website loopt er ook een timer af die momenteel nog 18 uur te gaan heeft. Wat er daarna gebeurd is nog onbekend. Houd daarom Sneakerjagers dagelijks in de gaten, zodat jij niks mist wat betreft “THE 20” collectie van Off-White x Nike. Scroll naar beneden voor enkele foto’s die op de website stonden.


Off-White Nike "THE 20"