Skip to content
Newsfeed

Hoe pak je een W op de Off-White x Nike Dunk Low?

6 augustus 2021 14:41
Hoe pak je een W op de Off-White x Nike Dunk Low?

Off-White x Nike hebben komende week een wel heel speciale release op de planning staan. De Off-White x Nike Dunk Low wordt namelijk uitgebracht via Exclusive Acces via de Nike SNKRS app. Hoe maak je de meeste kans om een paartje te scoren? Dat leggen we jou haarfijn uit…

Met de Exclusive Acces willen Off-white en Nike voorkomen dat de sneakers in handen komen van resellers. Daarom wordt er gebruik gemaakt van verschillende factoren die ervoor zorgen dat de sneakers eindigen bij de echte SNKRS members. Om de kans te vergroten is het verstandig als je de SNKRS app hebt gedownload, pushmeldingen hebt ingeschakeld en dat je goed blijft opletten voor de updates. Daarnaast raden we je ook af om het systeem te slim af proberen te zijn. Dit werkt meestal namelijk averechts!

De eerste exclusieve toegangen zullen op maandag 9 augustus 2021 worden verleend via Nike SNKRS. Krijg je geen Exclusive Acces? Geef niet de hoop op! Want in de daaropvolgende dagen zullen er ook nog een aantal keer een Exclusive Acces uitgedeeld worden. Wat de release nog mooi er maakt, is dat wanneer je een paartje besteld je tot aan de bezorging niet weet welk van de 50 colorways je krijgt.

Houd onze Instagram en Sneakerjagers Releasekalender goed in de gaten om geen nieuwtje over deze collab te missen!


Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date