Skip to content
Upcoming

Er is een nieuwe colorway opgedoken van de Off-White x Nike Air Rubber Dunk

16 april 2020 19:02
Er is een nieuwe colorway opgedoken van de Off-White x Nike Air Rubber Dunk

Off-White en Nike zetten hun samenwerking vrolijk voort in 2020 met een nieuwe samenwerking. Dit keer is het niet een samenwerking op een bestaand model, maar op een heel nieuw gecreëerd model, genaamd de Off-White x Nike Air Rubber Dunk.

Eerder verschenen er al beelden van een zwart/groene colorway en er lijkt ook een wit/blauwe colorway aan te komen, echter zijn hier nog geen foto’s van. Nu zijn er foto’s opgedoken van een nieuwe colorway, genaamd ‘University Gold/Black’.

Off-White x Nike Air Rubber Dunk | CU6015-700

Het bovenwerk van de sneaker is verwerkt in een geel/gouden kleur. Ook zijn er vele soorten materialen verwerkt in de sneaker, zoals leer, mesh en suède. Als basis is er gekozen voor mesh met hierop lederen lijnen die zijn verwerkt in een gouden kleur. Natuurlijk is de kenmerkende Off-White tekst te vinden op de binnenkant van de sneaker. Hierop is een Swoosh te vinden die alleen beschikt over outlining in een gele kleur. Als we naar de midsole kijken zien we een contrasterende zwarte kleur en een kleine Air Unit in de hak. Ook de outsole is verwerkt in een zwarte kleur.

Een exacte releasedatum is helaas tot dusver nog onbekend, maar wij verwachten dat de sneaker zal releasen in juli 2020. Houd daarom goed onze Releasekalender in de gaten, zodat jij up-to-date blijft van het laatste nieuws over deze aankomende samenwerking. Check hieronder de eerste foto’s van de nieuwe colorway.


Off-White Nike Air Rubber
Off-White Nike Air Rubber
Off-White Nike Air Rubber
Images by @earlygvng