Skip to content
Upcoming

Een nieuwe Off-White x Nike Air Force 1 is wellicht opgedoken

15 juni 2020 22:04
Een nieuwe Off-White x Nike Air Force 1 is wellicht opgedoken

In januari 2020 nam de Paris Fashion Week plaats en ook Virgil Abloh presenteerde hier de Fall/Winter 2020 collectie van Louis Vuitton. Naast de nieuwe collectie viel het ook op dat Virgil een paar Off-White x Nike Air Force 1’s droeg die enorm veel leken op de ‘MCA’ colorway die eerder al was gereleased. Nu, maanden nadat Virgil ze droeg zijn ze plotseling weer opgedoken…

Voetbalspeler Zaker Valentin die speelt als verdediger voor Houston Dynamo deelde plots een gedetailleerde look van de sneaker. Valentin, die is getekend bij Nike, zei dat hij het paartje ontving als seeding van het merk. Volgens hem is het paartje sneakers per ongeluk naar hem gestuurd door Nike.

Het bovenwerk van de sneaker is eigenlijk vrijwel hetzelfde als de ‘MCA’ colorway. Echter is er, net als bij de Dunk, een bijzonder lacing systeem toegevoegd. Daarnaast is er ook gekozen voor een zwarte zool, in plaats van een blauwe zool. Verder is de sneaker zo goed als hetzelfde.

Hoewel ze nu opeens zijn opgedoken is het nog niet duidelijk dat de nieuwe Off-White x Nike collab ook daadwerkelijk zal uitkomen. Sommige shops hebben gespeculeerd over een mogelijke release, maar er is nog niks officieels bekend gemaakt door Virgil Abloh of door Nike. Houd daarom goed Sneakerjagers in de gaten, zodat jij altijd up-to-date blijft van het laatste sneaker nieuws.


Off-White x Nike
Off-White x Nike
Off-White x Nike