Skip to content
Upcoming

Off-White x Nike Air Force 1 Low release info

4 december 2018 15:14
Off-White x Nike Air Force 1 Low release info

Virgil Abloh en Nike zijn sinds de release van de ”Ten” collectie vorig jaar razend populair. Elke samenwerking wordt zeer gehyped en Nike x Off-White zijn echt een match made in heaven. Na velen succesvolle releases zijn ze van plan  2018 knallend af te sluiten met een aantal musthave paartjes!

Na de release van de Zoom Fly x Off White is het nu tijd voor de Off-White x Nike Air Force 1 Low release. Er zullen 2 paar uitkomen die beide op 19 december uitkomen.  De sneakers komen in twee colorways, Volt en een zwarte colorway. Natuurlijk kun je op beide paartjes de typische Off-White branding te vinden. Het bovenwerk van de sneakers is een combinatie van synthetische ripsof materiaal. Een mooi detail bij dit ontwerp zijn de naden die opvallen in het ontwerp. De sneakers beschikken uiteraard over de typische Off-White hantag. Elke

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Off-White x Nike Air Force 1

Releasedatum: 19 december 2018
Prijs: €170,00
Stylecode: AO4606-700
Colorway: Volt/Cone-Black Hyper
Bekijk hier de Storelist>>


Off-White x Nike Air Force 1

Releasedatum: 19 december 2018
Prijs: €170,00
Stylecode: AO4606-001
Colorway: Black/White-Cone-Black
Bekijk hier de Storelist>>