Skip to content
Upcoming

Off-White X Nike Air Force 1 Low release info 19 december

17 december 2018 20:56
Off-White X Nike Air Force 1 Low release info 19 december

De volgende Off-White X Nike collab staat alweer op de planning. Op 19 december komt de Off-White X Nike Air Force 1 Low in twee colorways.

De collabs tussen Off-White en Nike hebben eigenlijk geen introductie meer nodig. Vanaf de introductie in 2017 zijn de sneakers op zijn zachts gezegd erg populair gebleken. De oprichter en designer van Off White, Virgil Abloh, heeft met zijn unieke manier van design een nieuwe trend gezet. We zien de laatste tijd veel ‘deconstructed’ sneakers en natuurlijk teksten op de zolen en uppers.

De aanstaande drop bestaat uit twee paar Air Force 1, een zwarte en neon-groene colorway. En dit keer zijn er ook zowel baby als kleuter maten beschikbaar! Ook bij deze sneakers word er weel veel gebruik gemaakt van raffles, loterijen waarbij het nodig is om je van te voren in te schrijven. Wij hebben hier een aantal raffles voor jullie verzameld!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Off-White X Nike Air Force 1 Low

Prijs: Vanaf €170,-
Stylecodes: AO4606-001 / AO4606-700
Raffles:

Images by: Solebox