Skip to content
Upcoming

How to cop: Off-White x Air Jordan 1 Energy ‘White’

1 maart 2018 11:29
How to cop: Off-White x Air Jordan 1 Energy ‘White’

Ontwerper Virgil Abloh schreef vorig jaar geschiedenis toen hij bij Nike kwam om tien iconische Nike silhouetten te ‘deconstructen’. Hiermee wordt bedoeld dat hij delen van de schoen afhaalde en op die manier het ontwerp heeft veranderd. Die collectie werd een paar maanden geleden bekend als “The Ten”, en is nu al een van de beste sneaker-samenwerkingen aller tijden. Daarom komt er nu een tweede versie van de Off-White x Air Jordan 1. Deze was eerder al te zien bij de Paris Fashion Week. Dat waren een van de eerste beelden van deze nieuwe Air Jordan 1.

De Off-White x Jordan 1 van ‘The Ten’ blijft de meest gewilde van de collectie. Nog steeds kan die voor ongeveer €1100 op re-sell websites verkocht worden. Dat kan deze aankomende release alleen maar meer hyped maken.

Off-White x Jordan 1 van ‘The Ten’

Alle kenmerkende details hebben hetzelfde deconstructed thema als de vorige. Het enige verschil is de lichte colorway en dit paar heeft een lichtblauw gekleurde tie wrap in plaats van een rode. Naast dat, behoudt Virgil Abloh de kenmerkende details van de ‘AIR’-branding op de tussenzool, de gestikte Swoosh en oranje en blauwe details.

Off-White x Nike Jordan 1 White

De Off-White x Nike Jordan 1 White lanceert zaterdag 3 maart om 9:00 als een Europese release. De sneaker zal verkrijgbaar zijn in mannen en in vrouwen maten. Maar omdat de sneaker redelijk limited zijn, kan je alleen meedoen via raffles. Raffle is een ander woord voor loting. Dit zal vooral gaan via online retailers zoals Nike SNKRS. Maar er zijn veel Off-White x Jordan 1 White-raffles. Daarom hebben wij een lijstje voor jou gemaakt met alle raffles. Als je mee wil doen, is dit de enige manier. Heb je interesse in meer van zulke releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

Womens: 

END. Launches

Solebox 

Sneakersnstuff

290SQM

Slam Jam Socialism 

Mens: 

END. Launches

Solebox

Sneakersnstuff

290SQM

Slam Jam Socialism