Skip to content
Upcoming

Een eerste blik op de nieuwe Off-White x Air Jordan 5 ‘Fire Red’

29 september 2020 14:11
Een eerste blik op de nieuwe Off-White x Air Jordan 5 ‘Fire Red’

Off-White en Nike zijn dit jaar heerlijk bezig met het uitbrengen van sneakers. De twee hebben onder andere de Off-White x Air Jordan 5 ‘Black’ en Air Jordan 4 ‘Sail’ uit gebracht. Met de aankomende release van de Rubber Dunk kunnen we binnenkort dan ook eindelijk de Off-White x Air Jordan 5 ‘Fire Red’ verwachten.

Off-White en Nike hebben een rijke geschiedenis met elkaar. Natuurlijk is The Ten collectie een van de bekendste collecties in de sneaker wereld en zijn de sneakers uit die collectie nog steeds erg gewild. In 2019 ging Virgil een andere kant op en voegde op al zijn sneaker spikes toe. Veel mensen waren en zijn hier nog steeds geen fan van. Nu gaat Virgil gelukkig een andere kant op en houd zijn designs iets minimalistischer, maar toch uitdagend.

Off-White x Air Jordan 5 ‘Fire Red’ | DH8565-100

De ‘Fire Red’ colorway is zowat exact hetzelfde als de ‘Black’ colorway die al eerder is uitgekomen. Het bovenwerk is gemaakt van een soort TPE materiaal in een sail colorway. De ronde openingen zitten ook weer op de sneaker en heb jij de keuze om deze eruit te snijden om de sneaker te maken naar jou keuze. Op de zijkant van de hiel staan de letters “23”, staat het Nike Air logo op de hak en het Jumpman logo op de zilveren reflective tong. Het zou geen Off-White sneaker zijn zonder de veters waar “SHOELACES” op staat. De midsole heeft bijna dezelfde zool gekregen als de OG ‘Fire Red’ colorway alleen is er een vergeelde outsole toegevoegd, zodat het lijkt dat de sneaker al jaren oud is.

Een exacte releasedatum voor de Off-White x Air Jordan 5 ‘Fire Red’ is nog niet bekend, maar wordt ergens tijdens de feestdagen verwacht bij Nike. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Off-White X Air Jordan 5 'Sail'

DH8565-100 · Prijs vanaf €283,-

Naar alle aanbieders
Off-White x Air Jordan 5 'Fire Red'
Off-White x Air Jordan 5 'Fire Red'
Off-White x Air Jordan 5 'Fire Red'
Images by Yankeekicks