Skip to content
Upcoming

Beelden van een Off-White x Air Jordan 4 ‘Bred’ duiken op

31 augustus 2020 15:30
Beelden van een Off-White x Air Jordan 4 ‘Bred’ duiken op

Op Instagram zijn beelden opgedoken van een nieuwe Off-White x Air Jordan 4. Ditmaal heeft de klassieke ‘Bred’ colorway een make-over gekregen van Off-White. Eerder zagen we ook al dezelfde sneaker in een ‘Sail’ colorway verschijnen.

Erik Arteaga, ook wel bekend als @burberry.erry of Bam Margiela, deelde op Instagram beelden dat hij aan het skaten was met de Off-White x Air Jordan 4 ‘Bred’ aan zijn voeten. Dit is niet de eerste keer dat we hem zien skaten met sneakers aan zijn voeten die nog niet gedropt zijn. Zo deelde hij eerder al beelden van de Dior x Air Jordan 1 High en enkele Off-White x Nike collabs die nog niet gereleased waren.

Off-White x Air Jordan 4 ‘Bred’ | Closer Look

De Air Jordan 4 ‘Bred’ die in het filmpje te zien is heeft een gewaagde gedeconstrueerde look gekregen van Virgil Abloh. Het bovenwerk bestaat uit de klassieke kleuren en er zijn enkele panelen die beschikken over een transparante make-over, zoals de eyestays en de heeltab. Ook de kenmerkende Off-White branding als “SHOELACES” op de veters of “AIR” branding op de midsole is terug te vinden!

Ben jij benieuwd naar hoe de sneaker eruit ziet? Scroll dan naar beneden voor foto’s en het filmpje van Erik Arteaga. Helaas is er verder nog geen releasedatum of iets dergelijks bekend gemaakt, dus blijf Sneakerjagers dagelijks checken voor het laatste nieuws!


Off-White Air Jordan 4
Off-White Air Jordan 4
View this post on Instagram

this is MY sk8park

A post shared by Bam Margiela (@burberry.erry) on