Skip to content
Upcoming

De Off-White x Nike Rubber Dunk komt uit op 1 oktober

28 september 2020 11:22
De Off-White x Nike Rubber Dunk komt uit op 1 oktober

Aanstaande donderdag, 1 oktober 2020, komt de Off-White x Nike Rubber Dunk uit in een ‘University Blue’ colorway. De geruchten en afbeeldingen gingen al maanden rond maar we kunnen nu dan eindelijk onze handen op een nieuw paar sneakers van Off-White en Nike krijgen.

Off-White en Nike zijn natuurlijk geen vreemden met elkaar. Elk jaar zien we wel één of meerdere sneakers van de twee. De legendarische The Ten collectie is nog steeds een van de beste collecties van de twee merken. Na de collectie is Virgil Abloh een andere kant op gegaan in zijn designs design, wat bij veel mensen niet in de smaak viel. Gelukkig na de releases van de Air Jordan 5 en Air Jordan 4 is Off-White weer helemaal terug en zal dit paartje ook weer binnen no-time zijn uitverkocht.

Off-White x Nike Rubber Dunk | CU6015-100

De Off-White x Nike Rubber dunk combineert elementen van de Nike SB Dunk en de Nike P-6000. De basis van de sneaker is gemaakt van wit mesh met daaroverheen een zilveren lederen kooi, dat geïnspireerd is op de P-6000. Een blauwe rubberen Swoosh is geplaatst op de midfoot van de sneaker met het oranje lipje eraan. Aan de binnenzijde van de sneaker staat zoals altijd de Off-White tekst in het zwart. Kijken naar de zool zien we dat er gebruik is gemaakt van Air technologie en is de midsole gemaakt van bruin gum materiaal.

De Rubber Dunk komt in drie verschillende coloways, te weten: Greenstrike, University Gold en University Blue. Elke colorway wordt uitgebracht met exclusieve regionale beschikbaarheid: de Green Strike colorway in Amerika; de University Gold in China en Azië-Pacific; en de University Blue in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

De Nike x Off-White Rubber Dunk komt wereldwijd op donderdag 1 oktober uit in uitgebreide maten voor volwassenen, kleuters en peuters op SNKRS, en op Nike en geselecteerde retailers voor €180. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Off-White X Nike Rubber Dunk 'University Blue'

CU6015-100 · Prijs vanaf €296,-

Naar alle aanbieders
Off-White Nike Rubber Dunk
Off-White Nike Rubber Dunk
Off-White Nike Rubber Dunk
Off-White Nike Rubber Dunk