Skip to content
Upcoming

Een Off-White x Nike Blazer Low 77 komt eraan

14 augustus 2020 19:40
Een Off-White x Nike Blazer Low 77 komt eraan

De samenwerking tussen Off-White en Nike is nog lang niet voorbij. Met de laatst uitgekomen Off-White x Air Jordan 4 kunnen we ons alweer verheugen op een nieuwe release van de twee merken. Sneaker leakers PY_RATES hebben laten weten Off-White en Nike samen een Blazer Low uit gaan brengen in de aankomende maanden.

Off-White is een Italiaans luxury merk dat is opgezet in 2012 door Amerikaanse designer Virgil Abloh. Het merk ging eerst onder de naam “PYREX VISION”, maar werd al snel veranderd naar Off-White nadat de naam “PYREX VISION” onder kritiek kwam te staan. Off-White is in acht jaar enorm snel gegroeid en heeft vele samenwerkingen gehad met oander andere Nike, Ikea en Levi’s.

Off-White x Nike Blazer Low 77

De Off-White x Nike Blazer Low 77 komt in een ‘Black/Green’ colorway. Virgil is de laatste tijd bezig met het toevoegen van gaten in kleding en sneakers. Ook in deze sneaker zullen meerdere gaten verschijnen. Over de normale veters, komen nog extra utility laces in een groene colorway.

Er is nog niet duidelijk wanneer de sneaker uitkomt en is het dus even afwachten op meer informatie. Check hieronder de afbeelding en houd onze releaskalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Off-White Nike Blazer Low 77