Upcoming

De Off-White X Nike Air Force 1 ‘MoMA’ krijgt misschien een grotere release

24 juli 2019 08:58
De Off-White X Nike Air Force 1 ‘MoMA’ krijgt misschien een grotere release

De Off-White X Nike Air Force 1 ‘MoMA’ is een van de beste Air Force 1’s die er is. Het paartje kwam voor het eerst uit tijdens de ‘Items: Is Fashion Modern’ tentoonstelling in het Museum of Modern Art in New York. Nu gaan de geruchten rond dat de ‘MoMA’ een wijdere release kan krijgen.

De laatste releases van Off-White waren niet de aller beste. Een van de laatste releases was de Off-White X Nike Air Force 1 ‘MCA’. Dit paartje werd gereleased toen Virgil Abloh een eigen tentoonstelling had in het Museum of Contemporary Art in Chicago en het was bijna onmogelijk om hier een win op te scoren.

Het bovenwerk van de sneaker is geheel gemaakt van zwart leer met een zilveren Swoosh op de midfoot. Details zoals “AIR” op de midsole en de half doorzichtige tag maakt dit paartje helemaal af. Toen dit exclusieve paartje werd gereleased dachten we dat deze nooit meer terug zou komen, maar dat kan binnenkort veranderen.

Het is nog niet zeker of de Off-White X Nike Air Force 1 ‘MoMA’ gaat restocken, maar kan binnenkort wel verwacht worden. Off-White en Nike kennende zal dit gaan gebeuren in de vorm van een shock drop via SNEAKRS en/of Off-White.com. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Off-White x Nike Air Force 1 'MoMA'
Off-White x Nike Air Force 1 'MoMA'
Off-White x Nike Air Force 1 'MoMA'
Images by Nike

The Turnover