Skip to content
Upcoming

Er komt mogelijk een weidere release van de Off-White x Nike Air Force 1 MoMA

5 oktober 2020 20:20
Er komt mogelijk een weidere release van de Off-White x Nike Air Force 1 MoMA

Virgil Abloh’s The Ten collectie in samenwerking met Nike is één van de bekendste collecties van de afgelopen jaren. De collectie bevatten oude en nieuwe silhouetten van Nike. Virgil is al een tijdje van dit design af gegaan en zien we tegenwoordig designs die een stuk uitdagender zijn. Nu posten Virgil Abloh uit het niets een foto van de Off-White x Nike Air Force 1 MoMA op zijn Instagram. Zou dit kunnen betekenen dat er een re-release van de sneaker komt?

De Off-White x Nike Air Force 1 MoMA werd uitgegeven speciaal voor de Is Fashion Modern? tentoonstelling in het Museum of Modern Art in New York City. De sneaker kwam die niet zoals vele Nike releases op de SNKRS app en kregen winkels ook geen stock van de sneaker. Al met al was het dus bijna onmogelijk om aan de sneaker te komen. Het is daarom ook niet gek dat de sneaker op StockX rond de €3000,- weg gaat.

Off-White x Nike Air Force 1 ‘MoMA’

Het bovenwerk van de sneaker is geheel gemaakt van zwart leer. De Swoosh is gemaakt van zilver folie met het oranje lipje aan de onderkant van de Swoosh. Aan de binnenzijde van de sneaker staat de klassieke Off-White tekst onder de Swoosh. Voor de rest beschikt de sneaker over een doorzichtig witte tag en staat er op de midsole “AIR”.

Er is nog niks officieel bekend gemaakt en is het dus hopen op meer informatie. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Off-White Nike Air Force 1 MoMA
Off-White Nike Air Force 1 MoMA
Off-White Nike Air Force 1 MoMA
Images by Nike