Skip to content
Upcoming

Nubikk Mylan Razor nu verkrijgbaar

1 maart 2019 14:19
Nubikk Mylan Razor nu verkrijgbaar

Nubikk heeft een nieuwe sneaker gereleased, namelijk de Mylan Razor. Dit is de nieuwe toevoeging aan de Nubikk familie.

In 2012 werd het Nederlandse merk opgericht. De naam is afgeleid van het materiaal Nubuck. Kenmerken van Nubikk zijn onder andere het minimale kleurgebruik en dat de sneakers zelf ook minimaal zijn. Toen Nubikk net opgericht was, waren er alleen nog maar enkellaarzen voor vrouwen. Niet veel later bracht Nubikk ook sneakers voor dames en heren uit. 3 jaar na de lancering was Nubikk ook in België en Duitsland een bekend merk.

De details

De Mylon Razor is Nubikk zijn nieuwste toevoeging aan de collectie. Er is nu één colorway uit, wit. Binnenkort komen er nog drie andere colorways uit. Een volledig zwarte colorway, een grijze en een zwarte colorway met witte zool. Het is nog niet bekend wanneer deze drie colorways uitkomen. Wat wel bekend is, is dat er een prijskaartje aan hangt van €209,95 aan de Mylan Razor.

Nubikk zijn nieuwste sneaker heeft een “in-house designed” zool. Deze unieke EVA zool is heel licht en bestaat uit drie “opgeblazen” onderdelen die voor de juiste gewichtsverdeling zorgen. De Mylan Razor is gemaakt voor elke gelegenheid door de combinatie van de sportieve zool met hoge kwaliteit materialen en Nubikk elementen.

De voorkant is gemaakt van ademend mesh materiaal. Op de achterkant staat de herkenbare “GPS Tape” van Nubikk. Dit zijn de coördinaten van het hoofdkantoor van Nubikk, waar de sneakers van Nubikk zijn ontworpen.

Momenteel is er nog maar één van de vier colorways uit via de website van Nubikk zelf. Wanneer de andere drie colorways uitkomen is nog niet bekend. De Mylon Razor kost €209,95.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nubikk Mylan Razor
Nubikk Mylan Razor

Nubikk Mylan Razor
Nubikk Mylan Razor

Nubikk Mylan Razor
Nubikk Mylan Razor

Nubikk Mylan Razor

Nubikk Mylan Razor
Afbeeldingen: Nubikk