Skip to content
Upcoming

Nu verkrijgbaar: Het adidas Pride Pack 2020

9 juni 2020 12:02
Nu verkrijgbaar: Het adidas Pride Pack 2020

Het adidas Pride Pack 2020 gaat er volledig voor! Het merk heeft namelijk al een behoorlijke tijd het Pride pack op de jaarlijkse planning staan en ze gaan er onverminderd door. “In onze harten, over de hele wereld”. Het pack is ontworpen door adidas in samenwerking met Athlete Ally en Stonewall. Inmiddels zijn er vier modellen verkrijgbaar, namelijk de Adilette slippers, NMD R1, Nite jogger en Superstar die allemaal zijn getransformeerd in een prachtig kleurrijke omgeving. Ze zijn al uit en verkrijgbaar bij adidas en adidas retailers, lees dus snel verder voor alle informatie.

adidas Pride Pack 2020

Laten we beginnen met de heerlijke Superstar, het bovenwerk is voorzien van een witte basis. Voorzien van veelkleurige accenten die rijp zijn voor de Pride. Vergrote trefoil logo’s bevatten patronen die beladen zijn met tinten die te zien zijn in de vorige Pride gerelateerde van het merk. Waaronder de aangrenzende NMD van het jaar: blauw, groen, geel en andere. Daarnaast heb je ook nog de Adilette slippers die een gehele zwarte basis heeft gekregen, met precies het zelfde logo en kleurgebruik op de voorkant.

De NMD R1 kunnen we ook niet vergeten, de opvallende sneaker is er voor iedereen die niet bang is om zichzelf te laten zien. Met een witte basis die rustig oogt, maar de zool is zeker weten niet te missen. Dit paar vertegenwoordigt de jaren 80 met een retro look. En als laatste maar zeker niet de minste, de Nite Jogger. Het design met regenboogkleuren is geïnspireerd op de Pride vlag. Door de dempende middenzool blijven ze comfortabel.

Release info

Inmiddels zijn de vier heerlijke modellen die een knipoog geven aan de pride van dit jaar, al verkrijgbaar. De Adilette slippers, NMD R1, Nite Jogger en Superstar zijn allemaal uit met een heerlijke colorway. Die natuurlijk is geïnspireerd op de pride met de kleurrijke colorways. Ze zullen bij adidas en adidas retailers verkrijgbaar zijn, de prijzen verschillen natuurlijk nog een beetje. Dus check ze hieronder voor alle informatie. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date.

adidas Adilette Lite Pride (2020)

FY9017 · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders

ADILETTE LITE PRIDE (2020) | FY9017

adidas NMD R1 Pride (2020)

FY9024 · Prijs vanaf €83,-

Naar alle aanbieders

ADIDAS NMD R1 PRIDE (2020) | FY9024

adidas Nite Jogger Pride (2020)

FY9023 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders

NITE JOGGER PRIDE (2020) | FY9023

adidas Superstar Pride (2020)

FY9022 · Prijs vanaf €61,-

Naar alle aanbieders

ADIDAS SUPERSTAR PRIDE (2020) | FY9022

Images by: adidas