Skip to content
Where to Cop

Nu verkrijgbaar: De Nike Wmns Air Max 1 ‘Diffused Taupe’

23 augustus 2018 10:18
Nu verkrijgbaar: De Nike Wmns Air Max 1 ‘Diffused Taupe’

Zodra de herfst haar intrede doet, is het tijd om de zomerse tinten in te ruilen voor de wat meer seizoensgebonden kleuren en materialen. Het design team van Nike weet dit maar al te goed en komen voor het nieuwe seizoen met een geweldige nieuwe Air Max 1 colorway voor de dames, te weten de ‘Diffused Taupe/Gum Light Brown/Smokey Mauve’.

De lichte Nike Air Max 1 damessneaker is een vernieuwde versie van het legendarische Air Max design met nieuwe kleuren en materialen maar met dezelfde demping als het origineel. Zo is de sneaker opgebouwd uit suede overlays (Diffused Taupe) met een mesh (Smokey Mauve) toebox. De branding is tevens in de ‘Smokey Mauve’ color aanwezig. Dit alles staat op een witte midzool en een Gum Light Brown buitenzool. Deze Nike Wmns Air Max 1 ‘Diffused Taupe’ is nu verkrijgbaar via Nike.com.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Wmns Air Max 1 ‘Diffused Taupe’

Releasedatum: Nu verkrijgbaar!
Prijs: €135,-
Colorway: Diffused Taupe/Gum Light Brown/Smokey Mauve
Stylecode: 319986-204
Shop de Nike Wmns Air Max 1 hier >>

Nike Wmns Air Max 1 'Diffused Taupe'

Nike Wmns Air Max 1 'Diffused Taupe'

Nike Wmns Air Max 1 'Diffused Taupe'
Images by Sneakerjagers