Skip to content
Upcoming

Nu verkrijgbaar: De Nike WMNS Air Force 1 ‘Orewood Brown’

29 oktober 2020 14:27
Nu verkrijgbaar: De Nike WMNS Air Force 1 ‘Orewood Brown’

Nu verkrijgbaar: de Nike WMNS Air Force 1 ‘Orewood Brown’. Het is weer een prachtige colorway die wordt losgelaten op het klassieke Nike model, de Air Force 1. Met nog maar 2 maanden in 2020 staan er nog een hoop colorways voor ons klaar, en kunnen we wel zeggen dat de Air Force 1 het dit jaar weer ongekend goed deed.

Iedereen kent de Nike Air Force 1 wel, of heeft er zelfs een paartje van in de kast staan. Het is niet alleen een prachtige sneaker, maar zorgt ook nog eens voor ultiem comfort. Het geliefde Nike model kent door de jaren heen heel wat colorways en verschillende samenwerkingen. Naast de gewone Air Force 1 kennen we nog meer varianten, bijvoorbeeld de Shadow, Sage, Pixel en het hoge variant van de klassieke Air Force 1. Er is genoeg keuze voor iedereen met dit prachtige model!

Nike WMNS Air Force 1 ‘Orewood Brown’

De Nike WMNS Air Force 1 ‘Orewood Brown’ beschikt over een zwarte lederen basis. Deze wordt onder andere afgewerkt met een lichtbruine kleur die we zien op de hak van de sneaker. Ook zien we op dit paartje de geliefde Metallic Red Bronze kleur terugkomen. Deze is te zien op de branding op de tong, de swoosh en de heeltab. Kortom, weer een te gekke colorway op dit model!

Goed nieuws, want de Nike WMNS Air Force 1 ‘Orewood Brown’ is nu al verkrijgbaar via Nike en geselecteerde Nike-retailers. De maten gaan vanaf 35 tot en met 44,5, er zal een prijskaartje van €100,- aanhangen. Hieronder kan je de sneaker checken, en vind je een link naar de volledige storelist. Blijf altijd op de hoogte door ons te volgen op social media en de releasekalender in te gaten te houden!

Nike WMNS Air Force 1 'Orewood Brown'

CU5311-001 · Prijs vanaf €138,-

Naar alle aanbieders
Nike WMNS Air Force 1 'Orewood Brown'
Nike WMNS Air Force 1 'Orewood Brown'
Air Force Orewood Brown
Air Force Orewood Brown
Images by: Nike