Skip to content
Upcoming

Nu verkrijgbaar: de Nike Air Skylon II in een rood/wit/blauwe colorway!

30 juli 2018 22:52
Nu verkrijgbaar: de Nike Air Skylon II in een rood/wit/blauwe colorway!

Retro’s van sneakers zijn helemaal in. Of het nu gaat om een Air Max 1 of een nog niet eerder opnieuw uitgebrachte sneaker. Nike kwam eerder al met meerdere retro’s van de Air Skylon II. En nu schijnt er weer een nieuwe colorway van aan te komen.

De Air Skylon 2 is zoals de naam doet vermoeden het tweede model uit de Air Skylon lijn van Nike. Het was een populaire hardloop en sportschoen uit de begin jaren ’90, de schoen is ook altijd geliefd geweest bij liefhebbers van vintage sneakers. De schoen heeft op de hiel het modelnaam staan en heeft een herkenbare, gradiënt print op de zijkant. Deze nieuwe colorway heeft een basis van wit en een crème. Net als alle voorgaande versies van de Nike Air Skylon II. De herkenbare gradiënt print aan de zijkant is bij deze rood, wit en blauw. De Swoosh is donerblauw en het logo op de hiel donkerblauw én rood. Ook op de tong zit nog een blauw detail. Om het af te maken heeft de zwarte buitenzool ook nog een rood en een blauw kleurvlak, in het midden en aan de voorkant.

Dit toffe paar is vanaf nu verkrijgbaar bij Sneakersnstuff. De colorway is natuurlijk op zichzelf al cool maar deze is ook nog eens toepasselijk op onze vlag…de Nederlandse vlag! Is dit echt iets voor jou? Bekijk hieronder dan alle releaseinfo en klik op de shoplink om jouw paar te scoren! Houd voor de nieuwste releases de releasekalenderin de gaten of klik hier voor meer sneaker nieuws!


Nike Air Skylon II

Releasedatum: nu verkrijgbaar
Prijs: €100,-
Colorway: White/Game Royal-University Red
Stylecode: AO1551-104
Bekijk hier de Shoplink >>

Images by: Oneness