Skip to content
Upcoming

Nu verkrijgbaar: De Nike Air Max 1 WE in ‘Desert Sand’!

22 augustus 2018 18:47
Nu verkrijgbaar: De Nike Air Max 1 WE in ‘Desert Sand’!

Nike dropt af en toe onverwachte nieuwe releases. Zo is nu deze brute Nike Air Max 1 WE gedropt!

De nieuwe Nike Air Max 1 WE is een nieuwe colorway die zonder aankondiging is gedropt bij onze vrienden van 43einhalb. De sneaker heeft een lekker uitgesproken colorway gekregen met veel mooie details. De overlay en mudguard van de sneaker zijn gemaakt van suede en komen in een beige kleur. Het hielstuk en het kleine stuk bovenop de toebox zijn gemaakt van zwart tumbled leer, op het hiel stuk staat dan ook de tekst : AIR MAX 1. Deze tekst is geel net zoals de mini-Swoosh die op de mudguard zit. De Swoosh en tong komen in een ‘Royal Blue’ kleur. Om de sneaker net die extra touch te geven is een deel van de outsole en de sok-lining ‘Cobalt Tint’ gekleurd.

De nieuwe Air Max 1 WE is enkel verkrijgbaar bij 43einhalb. In dien je dit een toffe sneaker vind raden we je aan om niet te lang te wachten want hij kan zo weg zijn! Check hier onder snel de foto’s en alle informatie over de sneaker.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox


Nike Air Max 1 WE

Releasedatum: Nu verkrijgbaar!
Prijs: €140,-
Colorway: Desert Sand/Royal Blue-Cobalt Tint-Sail
Stylecode: AV5188-001
Shop hier de sneaker>>

Nike Air Max 1 WE

Nike Air Max 1 WE

Nike Air Max 1 WE
Images by 43einhalb