Skip to content
Upcoming

Nu verkrijgbaar: De Nike Air Force 1 Shadow ‘Hydrogen Blue’

2 april 2020 13:15
Nu verkrijgbaar: De Nike Air Force 1 Shadow ‘Hydrogen Blue’

De lente is begonnen en dat is te zien ook, Nike komt met een hoop sneakers die in een vrolijke colorway verschijnen. Bijvoorbeeld de nieuwste colorway van de Air Force 1 Shadow. De Air Force 1 Shadow ‘Hydrogen Blue’ is nu verkrijgbaar bij Nike! Wees er snel bij want dit paartje is erg geliefd en vliegt de deur uit!

In de jaren ’80 werd Nike Air Force 1 gedropt, dit model was eigenlijk een basketbal schoen maar als snel werd de sneaker populair buiten het veld. De Nike Air Force 1 Shadow is een variant van de AF1. Het Shadow model gaat nog niet heel lang mee en is een eerbetoon aan vrouwen die een voorbeeld zijn voor de opvolgende generatie door veranderingen in de omgeving in te brengen. Ondertussen zijn zowel de Air Force 1 en de Air Force 1 Shadow niet meer weg te denken uit de sneaker wereld en zijn het een van de meest populaire modellen van Nike.

Air Force 1 Shadow ‘Hydrogen Blue’ | CV3020-400

Deze leuke colorway van de Nike Air Force 1 Shadow ‘Hydrogen Blue’ is nu verkrijgbaar bij Nike. Het lederen bovenwerk heeft een lichtblauwe kleur gekregen die tot in alle details te zien is. Dit zorgt ervoor dat de sneaker er strak maar toch leuk uit ziet door de lichte kleur. Dit paartje heeft de perfecte kleuren om te lente goed te beginnen!

Deze te gekke colorway is verkrijgbaar bij Nike voor €110,-. Voor meer informatie houd je de releasekalender in de gaten en volg je ons op social media. Hierdoor blijf jij op de hoogte van de laatste releases en de nieuwste updates omtrent sneakers! Toch nog twijfels over dit toffe paartje van de Air Force 1 Shadow? Bekijk dan de sneakers hieronder!


Nike Air Force 1 Shadow 'Hydrogen Blue'

CV3020-400 · Prijs vanaf €136,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date