Skip to content
Upcoming

UPDATE | Nu verkrijgbaar: de Air Max 1 SE Satin

15 mei 2018 14:25
UPDATE | Nu verkrijgbaar: de Air Max 1 SE Satin

UPDATE Dinsdag 15 mei – Toen je dit blog had gelezen was er nog geen officiële releasedatum omdat die nog niet aangekondigd was. Vandaag stonden de zwarte en de rood/blauwe dan ook zonder enige aankondiging online op Nike! Zie onderaan het blog waar je deze kan shoppen. 


Vandaag zijn er foto’s verschenen van een aantal bijzondere colorways van de Nike Air Max 1. Het zou hier gaan om een nieuwe pack genaamd: Nike Air Max 1 Satin pack.

Dit pack bevat 3 verschillende colorways van de klassieke Air Max 1. Wat deze drie zo bijzonder maken is het materiaal, er wordt namelijk gebruik gemaakt van satijn. Er zijn dus drie verschillende colorways waarvan er een zwart/wit, een rood/blauw en een blauw/mintgroen.

Pinwheel logo

Misschien is het logo op de hiel je wel opgevallen…Die is anders dan het normaal Nike Air Max branding. Dit is een logo van Nike Swooshes dat vroeger in de jaren 70 en 80 vaak werd gebruikt. Om de retro-logovibes te evenaren, zijn de drie Air Max 1’s afgewerkt in een volledige jaren 80-mix van satijn. Dat was een materiaal dat overal en altijd werd gezien op sneakers gedurende het decennium dat diende als een lanceerplatform voor de reguliere sneakercultuur.

De Nike Air Max 1 Satin pack heeft nog geen releasedatum. Houd onze blogs en releasekalender in de gaten voor updates.

Nike Air Max 1 Satin ‘Black’
Prijs: €140,-
Color: Black/Black/White
Stylecode: AO1021-001
Shoplink: klik hier >>


Nike Air Max 1 Satin ‘Red/Blue’
Prijs: €140,-
Color: Red/Blue/White
Stylecode: AO1021-600
Shoplink: klik hier >>


Nike Air Max 1 Satin ‘Blue/Mint’
Release: TBA
Prijs: €140,-
Color: Blue/Mint/White
Stylecode: AO1021-400