Skip to content
Upcoming

Nu verkrijgbaar: nieuwe colorways van Converse All Star’s in Tie Dye

17 mei 2018 16:05
Nu verkrijgbaar: nieuwe colorways van Converse All Star’s in Tie Dye

Als vervolg van het succes van Converse’s samenwerking met Virgil Abloh, is het iconische merk terug met een beter verkrijgbare update van het populaire silhouet. Deze keer zijn de high- en low-top Chuck Taylor’s- een verwijzing naar de jaren 60, met een door Tie Dye geïnspireerde update.

Het traditionele bovenwerk van het canvas, van de hoge versie, is opnieuw vormgegeven in pastelroze en paarse tinten in een tie-dye-patroon. Wat dit de ideale zomerse kicks maakt. Zilverkleurige lace holes en witte veters geven een frisse uitstraling aan het uiterlijk, net als de iconische Converse-merkpatch aan de binnenkant in het wit. Een zuivere, witte vulcanized tussenzool en rubberen teendetails maken de tijdloze look compleet. Ook is er een lage versie verkrijgbaar in het blauw. Deze ziet er hetzelfde uit als die hierboven beschreven maar dan heeft die licht- met donkerblauwe strepen.

Deze vrolijke sneakers zijn nu verkrijgbaar bij Size?. Is dit echt iets voor jou? Zie dan hieronder waar je deze kan shoppen. Houd voor meer releases onze releasekalender in de gaten.


Converse All Star All Star 70 High

Prijs: €90,-
Colorway: Purple/Coral
Shoplink: klik hier >>


Converse All Star 70 Ox

Prijs: €85,-
Colorway: Blue
Shoplink: klik hier >>