Skip to content
Upcoming

Nu verkrijgbaar: adidas Deerupt x Parley for the Oceans

28 mei 2018 15:57
Nu verkrijgbaar: adidas Deerupt x Parley for the Oceans

adidas Originals onthulde eerder dit jaar zijn nieuwe, duurzame Parley-techniek die arriveerde in silhouetten zoals de felbegeerde Parley UltraBOOST en de Parley NMD_CS1. Elk paar schoenen wordt verwerkt met ongeveer 11 plastic flessen en met garen gesponnen uit afval dat is teruggewonnen uit de oceaan.

adidas is toegewijd aan het creëren van producten, op manieren die hun impact op het milieu minimaliseren. De sneaker heeft een colorway die de oceanen weergalmt met zijn blauwe overlay en zwarte basis. Dit doen ze omdat dit product is gemaakt met garen, in samenwerking met Parley for the Oceans. Een deel van het garen is voorzien van Parley Ocean Plastic ™. Dat is gemaakt van gerecycled afval, onderschept van stranden en kustgemeenschappen voordat het de oceaan bereikt.

De nieuwste schoen voor de Parley-behandeling is de Deerupt-sneaker van adidas die in maart werd voor het eerst uitgebracht. Een sportieve turquoise en blauwe upper wordt compleet met een witte of zwarte mesh-laag. De twee kleuren zijn perfect voor de zomer, lekker vrolijk en opvallend. Het blauwe is geïnspireerd op de kleur van de oceaan. De blauwe en op de natuur geïnspireerde sneaker is niet alleen edgy, hij is ook milieuvriendelijk. Bekijk hieronder waar je deze nieuwe colorways van de Deerupt kan scoren.


adidas Deerupt

Prijs: €150,-
Colorway: BLUE/CORE BLACK/BLUE SPIRIT
Stylecode: CQ2623
Shoplink: klik hier >>


adidas Deerupt

Prijs: €150,-
Colorway: BLUE/FTWR WHITE/BLUE SPIRIT
Stylecode: CQ2908
Shoplink: klik hier >>