Skip to content
Upcoming

Nu verkrijgbaar: Nike Air VaporMax 97 ‘Blur/Vintage Coral’

22 juni 2018 11:47
Nu verkrijgbaar: Nike Air VaporMax 97 ‘Blur/Vintage Coral’

Nike’s Air VaporMax 97 “Metallic Gold” was een hit toen die eerder dit jaar werd uitgebracht. Nu net op tijd voor de zomer, worden we geblessed met een vergelijkbare versie die een lichtere, maar toch metallic gouden tint aanneemt.

“Blur” bedekt het bovenwerk van textiel, dat beschikt over de kenmerkende Air Max 97-golven. Veters en stiksels in dezelfde kleur vullen de look aan. Een zwarte sockliner en hieltab brengen contrast in het ontwerp. In tegenstelling tot zijn voorgangers, verschijnen de mini-Swoosh-details op de tong en de zijkant in een “Vintage Coral” -kleur in plaats van rood en heeft de schoen reflecterende elementen die ervoor zorgen dat je in het donker ook kan shinen. De look wordt compleet gemaakt door de doorzichtige Bubble zool, die extra comfort en een lichtgewicht gevoel biedt.

De Air VaporMax in “Blur”, exclusief voor vrouwen, is vanaf nu verkrijgbaar bij onder andere Nike, BSTN, Asphaltgold en bij Overkill. Vind je dit model leuk maar heb je liever koelere kleuren? Dan is de Nike Air VaporMax in ‘Varsity Purple’ misschien iets voor jou. Of bekijk hier ons huidige Air VaporMax 97 assortiment.


Nike Air VaporMax 97

Prijs: €225,-
Colorway: Blur/Anthracite/Zwart/Vintage Coral
Stylecode: AO4542-902
Shoplink: klik hier >>