Skip to content
Upcoming

Nu verkijgbaar: de Converse x Miley Cryus Pride collectie

6 juni 2018 14:27
Nu verkijgbaar: de Converse x Miley Cryus Pride collectie

De 2018 Converse Pride Collectie is ontworpen door Miley Cyrus. Het is een eerbetoon aan iedereen die strijdt voor een toekomst waarin jonge mensen echt zichzelf kunnen zijn. Alle opbrengsten van de Converse Pride Collectie worden gebruikt om onze bij bij LGBTQ+ jeugdorganisaties wereldwijd te ondersteunen. 

In de collectie zitten vier schoenen. Allemaal zijn ze heel opvallend en maken ze gebruik van regenboog kleuren, wat natuurlijk het kenmerk is van LGBTQ. Twee hoge Chuck Taylor’s, een lage Chuck Taylor en een hoge Chuck Taylor met platform zool. Hieronder kan je alle sneakers bekijken en shoppen. Naast sneakers bevat de collectie ook andere items. Klik hier om de gehele collectie te bekijken. 


De hoge All Star met normale zool is bedekt in een glimmend patroon. De schoen is niet alleen glimmend maar bevat ook strepen met kleuren van de regenboog. Zowel op de outsole als op de sneaker zelf.

Converse x Miley Pride Chuck Taylor All Star High Top Platform

Prijs: €110,-
Colorway: Multi/White/Black
Stylecode: 162250C
Shoplink: klik hier >> 


De hoge platform sneaker heeft een witte upper, een hele dikke regenboog midsole en een paarse outersole. Ook zit er aan de buitenkant van de schoen een smiley met H’s als ogen. Dit is omdat deze sneaker ontworpen is voor het Happy Hippie Fountdation. Die is opgericht door Miley Cyrus zelf, hiermee probeert ze jonge mensen te helpen om zichzelf te kunnen zijn.

Converse x Miley Pride Chuck Taylor All Star High Top Platform

Prijs: €100,-
Colorway: Silver/White/Candy Grape
Stylecode: 562251C
Shoplink: klik hier >> 

 


Naast deze twee hoge modellen is er nog een. Deze is bedekt in stippen in de kleuren van regenboog. Ook deze schoen heeft weer een regenboog outsole.

Converse x Miley Pride Chuck Taylor All Star High Top

Prijs: €75,00
Colorway: White/Multi/White
Stylecode: 162252C
Shoplink: klik hier >> 


Het laatste model dat bij de collectie hoort is de enige lage Chuck Taylor van allemaal. Terwijl de andere drie modellen veel wit bevatten, heeft deze een zwarte upper. Die is net zoals de hierboven genoemde sneaker bedekt in stippen. En net zoals de outsole ook in regenboogkleuren.

Converse x Miley Pride Chuck Taylor All Star Low Top

Prijs: €75,00
Colorway: Black/Multi/White
Stylecode: 162253C
Shoplink: klik hier >>