Skip to content
Upcoming

Now available! Where’s Waldo x Vans

5 januari 2021 15:52
Now available! Where’s Waldo x Vans

Al 30 jaar lang zoeken jongeren en ouderen naar het mannetje in het rood/wit gestreepte shirt. We hebben het natuurlijk over het zoekspelletje: ‘Where’s Waldo?’, of ‘Waar is Wally?’. Ook bij Vans zijn ze fan van het spelletje en gebruiken het als inspiratie voor hun nieuwste release. 4 klassieke Vans sneakers hebben een Where’s Waldo make-over gekregen. De sneakers staan dus helemaal in teken van de zoektocht naar Waldo. We bespreken de 4 paartjes uit dit Where’s Waldo x Vans pack hieronder!

Naast sneakers, die in full family sizing droppen, zien we ook kleding van Waldo x Vans. Shirts en truien volledig in Waldo stijl. Naast dat we duidelijk het Where’s Waldo thema zien, is ook de stijl van Vans nog te herkennen. De kleding en sneakers zijn niet alleen leuk voor kinderen. Ook jij kan dit gewoon rocken!

Where's Waldo x Vans

Waldo x Vans Sk8-Hi

De Vans Sk8-Hi is een echte klassieker en wordt nog altijd veel gedragen. De sneaker behoort dus zeker in deze samenwerking. Dit keer is de Sk8-Hi geïnspireerd op een karakter uit de Where’s Waldo serie. Odwal, de “slechterik” van het spel. Dit personage heeft de zelfde outfit als Waldo, maar dan zwart/geel gekleurd. De Vans Sk8-Hi heeft dan ook deze twee kleuren op zijn suede bovenwerk. Op de zijkanten zien we het geblokte Vans print. Foto’s zie je onder aan dit blog.

Waldo x Vans Old Skool

Ook de Vans Old Skool is nog altijd een erg populaire sneaker en heeft alle kleuren en printjes al voorbij zien komen. Dit keer is de sneaker volledig geïnspireerd op de garderobe van Waldo. Het bovenwerk beschikt dan ook over dezelfde rood/witte strepen als op Waldo’s shirt. Over de witte veters zien we rode vraagtekens, wat verwijst naar het zoeken naar het karakter. De witte zool heeft extra details gekregen door het Where’s Waldo logo.

Waldo x Vans Slip On

De perfecte sneaker voor in de zomer. Ook dit is nog altijd een favoriet. Op het bovenwerk zien we dit keer de, misschien wel meest bekende map van Where’s Waldo. Deze map brengt veel frustraties op bij de mensen, doordat het erg moeilijk is Waldo tussen al deze mensen te vinden. De sneaker wordt afgemaakt met rode details en heeft een witte zool.

Where's Waldo x Vans

Waldo x Vans Authentic

Verschillende Where’s Waldo karakters worden afgebeeld over het gehele bovenwerk van de Vans Authentic. De karakters zijn te zien in postzegels, wat we ook vaker terug zien in het zoekspelletje. De basis van deze sneaker is wit, waardoor de sneaker minder druk oogt dan de andere paartjes. Bekijk alle sneakers nog een keer goed onder aan dit blog!

Alle Where’s Waldo x Vans sneakers en kleding is nu te verkrijgen bij Vans! Houd de Sneakerjagers blogs en release kalender in de gaten, zo mis je nooit een release. Volg Sneakerjagers op Instagram voor extra nieuwtjes en sneaker content!

Where's Waldo x Vans
Where's Waldo x Vans