Skip to content
Upcoming

Now available! Nike WMNS Air Max 90 ‘Light Dew’

21 april 2021 09:00
Now available! Nike WMNS Air Max 90 ‘Light Dew’

Nu het voorjaar is begonnen en het lekkere weer eraan zit te komen, zien we steeds meer sneaker releases met zomerse colorways! Ook deze Nike WMNS Air Max 90 ‘Light Dew’ heeft de perfecte kleuren voor het zomer weer. Alleen al door het kijken naar dit paartje krijg je zin in de zon!

Als sinds zijn eerste release in 1990, is de Air Max 90 niet meer weg te denken van straat. Ondanks alle colorway’s die ondertussen zijn gedropt, zijn het nog altijd de OG colorway’s die het goed doen. Toch zijn we niet vies van vernieuwing en maakt Nike ons nog regelmatig blij met een nieuw Air Max 90 paartje! Ook deze willen wij graag toevoegen aan onze sneaker collectie!

Nike Air Max 90 'Light Dew' | DJ1493-100
Nike Air Max 90 'Light Dew' | DJ1493-100

Nike Air Max 90 ‘Light Dew’ | DJ1493-100

Het bovenwerk is dit keer rustig gehouden en is wit gemaakt. De witte kleur is te zien op leer, maar heeft ook mesh details. Verder wisselen een licht blauwe en roze kleur elkaar af op de details. Zo heeft dit paartje een roze Swoosh, die een 3D-effect krijgt door een extra laagje. De roze kleur komt ook terug op de tong, heeltab en op een klein deel van de outsole.

De blauwe details zijn te zien in de voering en branding op de tong. Ook heel tof aan deze Air Max, is dat hij dit keer een iced-sole heeft gekregen! Die ook deze blauwe kleur heeft gekregen en het paartje helemaal afmaakt. Ondanks zijn rustige look, is deze sneaker zeker niet saai.

Nike WMNS Air Max 90 'Light Dew'

DJ1493-100 · Prijs vanaf €102,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 'Light Dew' | DJ1493-100

De Air Max 90 ‘Light Dew’ is verkrijgbaar in dames maten bij Nike en kost €139,99. Meer blogs lezen over Nike Air Max? Check deze blog over de Air Max 90 ‘Campfire Orange’ of deze over de Air Max 95 ‘Infinite Lilac’, die ook beide beschikken over de perfecte kleuren voor de zomer!

We houden je op de hoogte van release’s via onze sneaker releasekalender! Download de Sneakerjagers app voor extra geheugensteuntjes en updates!