Skip to content
Upcoming

Notre en Nike slaan hun handen in één voor een Dunk High samenwerking

9 oktober 2020 13:34
Notre en Nike slaan hun handen in één voor een Dunk High samenwerking

Er zijn images opgedoken van de Notre Nike Dunk High. Een tijdje geleden zagen we deze sneaker al voorbij komen in een blauwe en crème colorway. Met een hype vooral rondom het lage model van de sneaker is het mooi om te zien dat er ook meer High top uitgaven komen.

Notre is een winkel gevestigd in Chicago. De winkel verkoopt sneaker en kleiding voor zowel mannen als vrouwen. Dit is de eerste keer dat Notre een samenwerking heeft met Nike en het beloofd ook meteen een goede release te worden.

Notre x Nike Dunk High

De basis ban de sneaker is gemaakt van wit leer, terwijl de rest van de sneaker is gemaakt van licht grijs suède. Wat het meest opvalt aan de sneaker is de Swoosh. Er is namelijk een graphic gemaakt van een handshake. Deze handshake verbind de voor en achterkant van de Swoosh. Deze graphic was ook al te zien op de Notre x Vans Old Skool uit 2018. Op de tong staat het Nike logo met daaronder het Notre logo omringd door een rood met witte box. De sneaker wordt afgerond door een sail midsole en grijze outsole.

Een releasedatum voor de Notre x Nike Dunk High moet nog bekend gemaakt worden, echter zal dit nog voor het eind van het jaar zijn. Tevens released deze samen met een licht blauwe colorway. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Notre Nike DunkHigh
Notre Nike DunkHigh
Notre Nike DunkHigh
Notre Nike DunkHigh
Images by S.sam Group