Skip to content
Upcoming

NOTCA, een samenwerking tussen Drake en Nike

3 december 2020 15:18
NOTCA, een samenwerking tussen Drake en Nike

Drake en Nike kondigen een nieuwe samenwerking aan. Na Drake zijn opnames bij Nike headquarters in Beaverton (USA), lanceren Drake en Nike een sublabel. NOTCA, in de aanloop naar de release van het label deelt Drake zijn mening over dit proces en het project.

Voor Drake was opgroeien met Nike helemaal hèt ding. Alles wat hij wilde, elke atleet die hij bewonderde, alles wat hij bezat, was niet compleet als er geen Swoosh op zat. De artiest herinnerd Nike als het merk dat niet alleen atleten omarmde maar ook entertainers. Hij fantaseerde vroeger al over hoe te gek het zou zijn en wat het betekende als je als artiest zijnde een deal met Nike had. En nu na twee jaar keihard werken zal het eindelijk zover zijn. Zijn droom wordt werkelijkheid, hij zal geassocieerd worden met het, in zijn ogen, hoogst mogelijke niveau.

NOTCA – Drake X Nike

NOTCA is een realisatie van al de gedachtes en alles waar Drake ooit op had kunnen hopen. Van de cultuur waaruit het is ontstaan, het product, het partnerschap en de schaal waarmee hij dit eindproduct kan delen met de wereld. Het merk staat voor het creëren voor de mensen in beweging. Voor de mensen die functionele en comfortabele kleding willen, maar ook voor het dragen in verschillende omgevingen.

Naast dat het gaat om wat er geproduceerd wordt, gaat het ook om de mentaliteit, loyaliteit en het team. Door en voor mensen die keiharde werkers zijn, dag en nacht doorgaan en mensen die hun doelen proberen te bereiken.

Waar je je dan ook bevindt, met deze look krijg je een echt teamgevoel. Drake wil een stukje van de cultuur waar hij in opgegroeid is verwerken in NOTCA. Het draait vooral om er het beste ervan te maken, met de Nike Tech Fleece, de handschoenen, de hoed, gewoon het beste van die wereld waarin de artiest in is opgegroeid.

In de afgelopen twee jaar is er hard gewerkt aan het label NOTCA. Op 18 december zal er een wereldwijde release plaatsvinden. Houdt ons in de gaten op Instagram om op de hoogte te blijven van alle details. Voor nu staan er eerst nog een hele hoop andere sneakers voor je klaar in de releasekalender!


NOTCA Drake en Nike
Image by: Nike