Skip to content
Upcoming

Nooit meer last van vieze sneakers? Ga langs bij Sneakcare in Amsterdam!

7 juni 2018 14:47
Nooit meer last van vieze sneakers? Ga langs bij Sneakcare in Amsterdam!

Heb je afgelopen weekend flink lopen dansen op een festival en zien je sneakers er niet meer zo fris uit als dat je graag zou willen? No worries. Sneakcare Amsterdam zorgt ervoor dat jouw pareltjes er weer zo goed als nieuw uitzien!

Afgelopen maandag is er een nieuwe winkel geopend in Amsterdam genaamd Sneakcare. Sneakcare is een winkel waar je je vieze sneakers kan laten schoonmaken. Schoenen zelf oplappen doen deze niet, maar ze focussen zich echt op het schoonmaken ervan.

In principe duurt het een dag voor je sneakers weer brandschoon zijn, maar de winkel biedt ook een ‘Quick cleaning’ waarbij je – ouderwets – in de stoel gaat zitten terwijl je schoenen ter plekke snel worden schoongepoetst.

Wie zitten achter Sneakcare?

Sneakcare is een familie bedrijf dat de passie en liefde deelt voor sneakers. Mervin, Elise en Jessi zijn op dit unieke concept gekomen omdat zij ook graag van een feestje /festival houden en zichzelf er op betrappen dat ze vaak na feestjes weinig zin hebben om hun sneakers schoon te maken (en onderhouden).

Schone sneakers zijn een must! Zeker dat ene paartje lievelings sneakers. Daar wil je toch zuinig op zijn? Kom bij Sneakcare langs en zij adviseren je welk pakket het beste bij jou vieze sneakers past. Heb je weinig tijd? Neem dan plaats in de stoel en voor 10,- doen ze al een quick fix.

De verschillende pakketten

Silver – Hierbij verrichten ze een basis schoonmaak, spuiten de sneakers in met een bescherming spray en behandelen de sneakers gelijk met geurvreters.

Dit pakket kost €19,95

Gold – Hierbij verrichten ze een basic schoonmaak, spuiten de sneakers in met een bescherming spray, en behandelen de sneakers gelijk  met geurvreters. Ze wassen de veters en tot slot een extra vuilafstotende bescherming spray laag.

Dit pakket kost €24,95

Platinum – Hierbij verrichten ze een basic schoonmaak, spuiten de sneakers in met een bescherming spray, en behandelen de sneakers gelijk met geurvreters. Ze wassen de veters en tot slot een extra vuilafstotende bescherming spray laag. Dit pakket is extra speciaal omdat ze de onderkant van de sneakers erbij reinigen en de zijkanten van de zolen verven.

Dit pakket kost €39,95

Wil jij meer informatie over Sneakcare? Klik hier om naar hun website te gaan! Vergeet ook niet de insta van Sneakcare te checken!

Image by: Jess It up