Skip to content
Upcoming

Nog een nieuwe colorway voor de Air Jordan 1 Mid

21 september 2020 15:00
Nog een nieuwe colorway voor de Air Jordan 1 Mid

Dat de Air Jordan 1 geliefd is in 2020, dat is niet onopgemerkt gebleven. Er zal nog een nieuwe colorway op de Air Jordan 1 Mid gedropt worden. Dit keer is dat de Air Jordan 1 Mid ‘Camo Swoosh’. Wanneer deze ook officieel zal releasen is nog even de vraag, maar hieronder kan je alle informatie vinden!

De Air Jordan 1 is één van de meest gewilde sneakers momenteel. In 1985 kwamen zowel de High en de Low op de markt. Ondertussen zijn er drie modellen. De Mid, ook op deze variant van de geliefde sneaker verschijnen prachtige colorways. De Air Jordan 1 kent ondertussen al vele samenwerkingen met de grootste merken.

Air Jordan 1 Mid ‘Camo Swoosh’ | DC9035-100

De naam van de sneaker zegt het al, de witte swoosh is bedekt met een grijs camo effect. Verder zien we op het bovenwerk dat er gebruik wordt gemaakt van strak wit leer. Op de overlays en de hak van de sneaker zien we grijs ’tumbled’ leer terug. Ondanks de simpele kleuren heeft de Air Jordan 1 Mid ‘Camo Swoosh’ een super strakke look. Wij kunnen niet wachten tot dat dit paartje gedropt wordt!

Voor de Air Jordan 1 Mid ‘Camo Swoosh’ is er helaas nog geen officiële releasedatum vastgesteld. Wij verwachten deze prachtige colorway nog in 2020 bij Nike. Aan dit paartje zal waarschijnlijk een prijskaartje van €120 hangen. Je kan hieronder de sneaker bekijken tot dat deze gereleased wordt. Ook kan je met de onderstaande link verdere release informatie vinden! In de tussentijd kan je natuurlijk de releasekalender in de gaten houden en ons volgen op social media. Zo ben en blijf jij altijd op de hoogte!


Air Jordan 1 Mid 'Camo Swoosh'

DC9035-100 · Prijs vanaf €177,-

Naar alle aanbieders
Jordan 1
Camo Swoosh
Air Jordan 1
Camo Air Jordan 1
Images by: Nike