Skip to content
Upcoming

No-Comply en Vans eren Daniel Johnston met een mooie samenwerking

28 januari 2020 15:45
No-Comply en Vans eren Daniel Johnston met een mooie samenwerking

Skate shop No-Comply en Vans zijn wederom een samenwerking aangegaan en hebben weer iets fantastisch klaar liggen voor ons. Ditmaal doen ze dit om een van de beste singer-songwriters aller tijden te eren die op 10 september 2019 overleed. We hebben het hier over Daniel Johnston. Voor het kleurpatroon van de aankomende colorway hebben ze een van zijn populairste albums gebruikt. De stijl van dit album heeft ervoor gezorgd dat deze colorway een geheel hebben gevormd.

Vorig jaar in 2019 hebben de twee toevallig al een samenwerking gedropt met colorways die refereren naar de stijl van de legende. Deze samenwerking vond toen plaats omdat No-Comply toen 12 jaar bestond. Dit biedt natuurlijk de perfecte gelegenheid om dit nog een keer te doen voor Daniel Johnston.

No-Comply x Vans x Hi How Are You Project | Closer look

Zoals het er nu naar uitziet zal er een Vans Slip-on, een Vans Old Skool en een Vans Authentic in een het pack gaan plaats vinden. De stijl van deze sneaker zullen ongeveer hetzelfde zijn als vorig jaar in maart 2019. De basis van de sneaker zullen beschikken over een witte en beige kleur. Daarnaast zullen er allemaal kleine animaties over de sneaker geplaatst worden in de stijl van het Hi, How Are You album. Om het af te maken beschikt de sneaker nog over allemaal kleine rode details waaronder de branding op de upper en de midsole.

Naar verwachting zullen deze sneaker ergens in maart 2020 releasen. Vorig jaar hebben ze maar 320 paar uitgebracht dus de kans is groot dat dit wederom gaat gebeuren. Houd onze releasekalender dan ook goed in de gaten zodat je niks over deze release gaat missen!


No-Comply
No-Comply
No-Comply