Skip to content
Upcoming

Ninja brengt een Superstar uit in samenwerking met adidas

3 augustus 2020 10:21
Ninja brengt een Superstar uit in samenwerking met adidas

Ninja en adidas kwamen eerder al met een samenwerkingen. Dit keer slaan zij opnieuw de handen in een en hebben zij een nieuwe colorway voor het Superstar model gecreëerd. Op woensdag 19 augustus zal deze samenwerking gereleased worden.

Tyler Blevnis, beter bekent als Ninja is een professioneel gamer en streamer uit Amerika. Sinds 2009 is hij competatief gamer, en in 2017 begon hij met het e-sportteam van Lumnosity. Na veel andere spellen brak hij door met Fortnite op Twitch. Hij had 14,7 miljoen volgers op Twitch voor dat hij overstapte naar Mixer. (Mixer en Twitch zijn streaming kanalen voor videogames). Ninja staat vooral bekent om zijn prestaties met het spel Fortnite. Hij heeft zelfs zijn eigen skin gekregen en dus verschillende samenwerkingen met o.a adidas.

Ninja x adidas Superstar | FX2784

Ninja heeft zijn creativiteit losgelaten op het Superstar model van adidas. Het bovenwerk van de sneaker is wit met blauwe details, overigens is de outsole licht gebleven. Op de sneakers zijn de drie welbekende strepen omlijnd met blauw, de heeltabb is ook blauw. Op de veters staat de kenmerkende ‘Time’ in. Waar we normaal ‘SUPERSTAR’ zien staan, is er nu plaats gemaakt voor ‘NINJA’. Wij zijn super excited over deze sneaker en kunnen niet wachten tot dat deze gereleased zal worden.

Op woensdag 19 augustus zal deze toffe collab gereleased worden bij adidas. Er zal een prijskaartje van €120,- aanhangen. Tot die tijd kan je de sneaker hieronder checken. Om altijd op de hoogte te blijven kan je ons volgen op social media en een kijkje nemen in de releasekalender.

Ninja X adidas Superstar

FX2784 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders
images by: adidas