Skip to content
Upcoming

Nikki van Toorn vertelt over haar prachtige foto’s in een nieuwe Sneakerjagers ‘On Air’

18 november 2020 18:02
Nikki van Toorn vertelt over haar prachtige foto’s in een nieuwe Sneakerjagers ‘On Air’

Vrijdag 20 november staat er weer een nieuwe aflevering online van Sneakerjagers ‘On Air’. De podcast van Sneakerjagers waarin onze host en sneakerfanatic Valerio Zeno verschillende gasten ontvangt van binnen en buiten de Sneakerwereld. In aflevering 11 van seizoen twee ontvangen wij natuurlijk weer twee toffe gasten. Eén daarvan is fotograaf Nikki van Toorn.

Nikki van Toorn

Wanneer je een fotograaf in de sneakerwereld zoekt moet je bij Nikki zijn. Nikki van Toorn begon niet zo heel lang geleden met het fotograferen van sneakers en die te posten op Instagram. Nikki vindt het geweldig om haar passie voor sneakers te delen met de wereld, maar naast de schoenen moeten ook de foto’s ervan perfect zijn. De basis van fotografie leerde ze van haar oma en is nu uitgegroeid tot een van de beste fotografen op het gebied van fashion en vooral sneakers.

Zo mocht Nikki al fotograferen voor WooHah, Levi’s, McDonalds, Top Notch en natuurlijk Sneakerjagers. In februari dit jaar schoot Nikkie namelijk onze Air Max 90 Nike By You campagne.

Maar naast verschillende merken heeft Nikki ook een aantal bekende artiesten in haar portfolio staan. Denk aan Ronnie Flex, Bokoesam en natuurlijk onze host Valerio. Tijdens het bekende Nederlandse hip-hop festival WooHah heeft Nikkie ook internationale sterren kunnen vastleggen. Travis Scott, Pusha T, Stormzy en Skepta, om er maar een paar te noemen. Benieuwd naar meer foto’s van Nikki? Check dan de website of Instagram.

Aflevering 11

Check aflevering 11 van Sneakerjagers ‘On Air’ op vrijdag 20 november 2020 om 20:00 op Youtube, Spotify en Apple Podcasts. In seizoen 2 hebben we weer te gekke gasten uit de sneakerwereld die hun verhaal komen doen in onze podcast. Vergeet je daarom niet te abonneren! Check ons YouTube kanaal ook voor alle eerdere afleveringen uit seizoen één en twee van Sneakerjagers ‘On Air’.