Skip to content
Upcoming

Nike’s nieuwste Air Max 97 ”Binary Blue” komt eraan!

20 april 2018 10:50
Nike’s nieuwste Air Max 97  ”Binary Blue” komt eraan!

Na de viering van haar 20-jarig jubileum in 2017 blijf Nike nieuwe colorways uitbrengen van hun geliefde Air Max 97. En dat is begrijpelijk omdat deze sneaker zoveel te bieden heeft. De laatste tijd zijn de Air Max 97 in veel frisse en lichte colorways voorbij gekomen, maar ook voor liefhebbers van donkere colorways komt Nike binnenkort met een nieuwe release, namelijk deze Nike Air Max 97 “Binary Blue”.

De nieuwe colorway van de Air Max 97  is genaamd ”Binary Blue”. De kleuren Black, Blue Nebula, Wolf Grey en White zorgen voor een combinatie tussen een subtiele en een unieke kijk op het klassieke silhouet. Het bovenwerk is van zwart mesh met tonale strepen. Het meest opvallende aan het design is de lakleren mud guard. De blauwe mud guard strekt zich van hiel tot teen uit en zorgt voor een opvallende look. De blauwe kleur komt terug in de swoosh die op de tong en middenvoet te vinden is. De schoen is afgewerkt met een witte tussenzool, een zwarte Air Max cushioning unit, en aqua/grey details op de zwarte onderkant.

Er is nog geen officiële releasedatum bekend voor deze Air Max 97. Houd goed onze pagina in de gaten voor meer updates! Klik hier om bij onze huidige Air Max 97 collectie te kijken.


Nike Air Max 97 ”Binary Blue”

Colorway: Black/Blue Nebula-Wolf Grey-White
Stylecode: 921826-011