Skip to content
Upcoming

Nike’s Move to zero project komt met de Air Max 95 NRG ‘Vast Grey’

10 augustus 2020 10:34
Nike’s Move to zero project komt met de Air Max 95 NRG ‘Vast Grey’

De afgelopen tijd maakt Nike vaak gebruik van gerecyclede materialen, dat is nu ook het geval op de Air Max 95. Move to Zero zien we steeds vaker terug bij bijvoorbeeld de Vapormax 2020 en het Space Hippie model. En hoe leuk is het als jouw nieuwe paartje sneakers niet alleen super mooi is maar ook nog eens duurzaam is! Lees verder voor meer informatie over de Nike Air Max NRG ‘Vast Grey’.

De Air Max 95 kennen we al heel wat jaren en het model kent ondertussen ook al vele colorways. De AM 95 was de eerste sneaker die een Air Unit in de voorkant van de zool als in de achterkant van de zool had. Hierdoor ervaar je ultiem comfort. Tot op de dag van vandaag is het een erg geliefd model.

Nike Air Max 95 NRG ‘Vast Grey’ | CK6478-001

Op het bovenwerk zijn verschillende kleuren te zien, zo zijn de overlays bordeaux, blauw groen en grijs. Dit zorgt voor een super mooie upper. Het bovenwerk is gemaakt van overgebleven canvas en is daarom super duurzaam! De witte midsole en de doorzichtige outsole maken de sneaker helemaal compleet.

Wanneer dit paartje precies zal droppen is nog onbekend, wel zal dat nog in 2020 plaatsvinden. Er zal een prijskaartje van €170,- aanhangen en de Nike Air Max 95 NRG ‘Vast Grey’ zal verkrijgbaar zijn bij Nike. Voor een overzicht van alle sneaker releases kan je een kijkje nemen in de releasekalender of ons volgen op social media. Voor nu kan je de sneaker hieronder bewonden tot deze gereleased zal worden.

Images by: Nike