Skip to content
Upcoming

Nike’s Air Max 90 krijgt een make-over van schubben

11 juli 2019 13:46
Nike’s Air Max 90 krijgt een make-over van schubben

Terwijl jij misschien al lekker aan het strand lig op je vakantie bestemming, zijn ze bij Nike al druk bezig met de releases voor het najaar. Op 21 september 2019 komt Nike namelijk met een heerlijke exotische colorway van de Air Max 90. De Nike Air Max 90 Premium ‘Electric Green’, zoals ze sneaker volledig heet, heeft een upper die gedeeltelijk is gemaakt van schubben in een basis van ‘Pure Platinum’.

Één van de meest iconische sneakers van altijd, ontworpen door de legende Tinker Hatfield, debuteerde in 1990. Natuurlijk hebben we het over de Nike Air Max 90. Het silhouet was bedoeld om de drager hoger en hoger te brengen met een grotere Air Unit in de zool. Door het model een grotere Air Unit te geven beschikt de drager over meer comfort. De eerste colorway die uitkwam van de Air Max 90 werd geleverd in een fraaie rode tint die de sneakerwereld in vuur en vlam zette. Ook zorgde deze colorway ervoor dat het model uitgroeide tot een Nike icoon.

Nike Air Max 90 Premium ‘Electric Green’ | CQ0786-001

De nieuwe exotische colorway beschikt over een upper, gemaakt van suède en nubuck in grijze tinten. De Volt groene Swoosh en zolen vernietigen het consistente kleurgebruik volledig, maar dit zorgt er wel voor dat de sneaker enorm opvalt. Bruine, geribbelde eye stays zijn gemaakt van leer en passen goed bij de grijze tint die zich over de upper verspreid. Ook is er over de upper een schubben print verspreid rondom te toebox, zijkanten en tong. Net onder de enkel bevind zich het bekende Air Max logo. Ook achterop de hiel is er de Nike Air branding te vinden. De binnenkant van de sneaker beschikt over een zachte bruine kleur.

Op 21 augustus 2019 zal de Nike Air Max 90 Premium ‘Electric Green’ verkrijgbaar zijn voor €150,- via nike.com. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de nieuwe colorway. Vergeet ook niet om dagelijks Sneakerjagers te checken voor het laatste sneakernieuws.


Nike Air Max 90 Premium 'New Species'

CQ0786-001 · Prijs vanaf €131,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 Premium 'Electric Green'
Nike Air Max 90 Premium 'Electric Green'
Nike Air Max 90 Premium 'Electric Green'
Images by Nike