Skip to content
Upcoming

De Stussy x NikeCaged Zoom Spiridon komt 3 april

30 maart 2020 17:31
De Stussy x NikeCaged Zoom Spiridon komt 3 april

Nike heeft de Stussy x Nike Caged Zoom Spiridon bevestigd. Het model zal verkrijgbaar zijn bij Nike.com en diverse geselecteerde Nike-retailers op 3 april 2020.

Stussy is een Amerikaans kledingmerk wat dit jaar alweer 40 jaar bestaat. Het merk is in de jaren 80 bekend geworden door de surftrend in California maar is later wereldwijd populair geworden door streetwear- en hiphopcultuur. Momenteel telt het merk wereldwijd 60 winkels en hebben ze al talloze legendarische collabs op hun naam staan.

Aangezien Nike het Spiridon model weer flink aan het releasen is, is het niet raar dat het model ook een collab krijgt. Het is niet de eerste keer dat Stussy en Nike samenwerken en met hun huidige stijl past het model perfect in het plaatje.

De details van deze Stussy x Nike Caged Zoom Spiridon

Het pack is opgesplitst in twee colorways. Een ‘Sand’ colorway en een ‘Black/White’ colorway. Beide modellen zijn gemaakt van verschillende materialen. De ‘Sand’ colorway is gemaakt van een canvas en mesh bovenwerk. Het volledige bovenwerk is zandkleurig maar de Swoosh en details op de midsole zijn ‘Pitch Black’. De ‘Black/White’ colorway is gemaakt van leer, mesh en een patent lederen materiaal. Het patent materiaal is zilverkleurig gemaakt, waardoor er een reflectie in het model zichtbaar wordt gemaakt.

De release van deze Stussy x Nike Caged Zoom Spiridon staat gepland op 3 april 2020. Beide colorways zullen uitkomen bij Nike.com en diverse geselecteerde Nike-retailers. Check de Sneakerjagers releasekalender voor het complete overzicht van zowel de Sand als de Black/white colorway. 

Stussy X Nike Air Zoom Spiridon Cage 'Fossil' - SNKRS DAY Exclusive Access

CQ5486-200 · Prijs vanaf €431,-

Naar alle aanbieders

Stussy X Nike Air Zoom Spiridon Cage 'Black' - SNKRS DAY Exclusive Access

CU1854-001 · Prijs vanaf €312,-

Naar alle aanbieders
Caged Zoom Spiridon
Caged Zoom Spiridon
Caged Zoom Spiridon
Caged Zoom Spiridon