Skip to content
Upcoming

Nike en Foot Locker komen binnenkort met een ‘Remix Pack’

15 juli 2020 23:01
Nike en Foot Locker komen binnenkort met een ‘Remix Pack’

De laatste keer dat Nike x Foot Locker samen een collectie lanceerde werd deze positief ontvangen. Nu hebben de twee opnieuw hun handen ineen geslagen voor een nieuwe collectie, genaamd het ‘Remix Pack’.

Van het pack maken verschillende modellen beschikbaar en dit zijn niet de minste modellen! Zo maken het Nike Air Max 1 en Air Max 90 model onderdeel uit van het pack. Daarnaast zijn ook de Air Force 1, Air Max 97 en de Air Max Plus van de partij. De Air Force 1 verschijnt in twee colorways.

Nike x Foot Locker ‘Remix’ Pack | Details

Zoals we al zeiden maken de Nike Air Max 1, 90 en 97 en Air Max Plus en Air Force 1 onderdeel uit van de samenwerking. Het pack is geïnspireerd op de streetstyle uit de jaren ’90.

De Air Max 1 beschikt over neutrale tinten grijs en witte overlays met hier en daar wat sneeuwcamouflage. Neongroene elementen zijn te vinden op de Air Unit, de enkel en de outsole.

Het Air Max 90 model is veel opvallender in tegenstelling tot de Air Max 1. De overlays beschikken over felle, donkere patronen die de sneaker een donkerdere look geeft. Daarnaast zijn de mudguards gemaakt van gewassen zwarte denimstoffen. Verder heeft de sneaker witte lederen panelen en is de midsole ook wit van kleur, terwijl hieronder een outsole loopt van aardetinten.

De twee Air Force 1 colorways zijn erg verschillend van elkaar. De ene is volledig gemaakt van grijs denim materiaal, terwijl de andere is gemaakt van wit leer. De van denim materiaal gemaakte colorway beschikt over een gele camo Swoosh, terwijl er onder het bovenwerk een zwarte midsole en gum outsole loopt. De witte colorway beschikt over een grijze Swoosh en eyestays, terwijl de midsole wit van kleur is en er onder de sneaker een transparante blauwe outsole loopt.

Ook het Air Max 97 maakt onderdeel uit van het pack en deze heeft witte golven en donkergrijze mudguards om het grootste deel van het bovenwerk te vormen. Op het bovenwerk lopen overigens ook nog enkele sneeuw camouflage panelen die de sneaker extra leven inblazen. Daarnaast is de branding voornamelijk verwerkt in een oranje kleur.

Het Air Max Plus model is de laatste sneaker van de collectie en deze beschikt over een gewaagde look, want deze beschikt over patronen dat ons doet denken aan een Burberry patronen. Ook deze colorway beschikt over gewassen denim overlays op de hakken en mudguards. Als finishing touch is er gekozen voor felle rode details.

Het Nike x Foot Locker Remix Pack zal volgens geruchten op 22 augustus 2020 releasen. Houd goed Sneakerjagers in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste nieuws. Scroll naar beneden voor foto’s.


Nike x Foot Locker Air Force 1
Nike x Foot Locker AM1
Nike x Foot Locker AM 97
Nike x Foot Locker AM Plus